joi, 23 martie 2017

Bec cu senzor de miscare dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SENZORI DE MISCARE. Preturi pentru SENZORI DE MISCARE de la 2lei. Dedeman Lampa LED-uri si senzor miscare 416- Lampi de.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria LAMPI DE VEGHE. Lampa Steinel cu senzor de miscare infrarosu L 5alba la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria APLICE . Senzor de miscare Hepol pentru exterior la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SENZORI DE MISCARE. Senzor de miscare 3grade la cel mai bun pret acum la Dedeman. Lampa de veghe Paris Lux cu senzor, x x cm. Lampa Steinel cu senzor de miscare RSalba la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria APLICE SI . Lampa Steinel cu senzor de miscare infrarosu L argintie la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria . Aceasta este prevazuta cu senzor de miscare 3º, soclu 2x Esi se poate echipa cu becuri din categoria A++, A+ ,A, B, C, E in limita a maximum 80W. Proiector halogen cu senzor Hepol 1W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Acest corp de iluminat este vandut cu bec din clasa energetica B. TG senzor de prezenta 180G JQ-la cel mai bun pret acum la Dedeman. Bec Lohuis JT cu dulie E2 tensiune 24V, putere 40W. Bec Lohuis cu forma reflector R5 dulie E1 putere 40W, lumina calda.


Proiector halogen cu senzor 1x1W, IP5 dulie R7S, negru. Proiector LED cu senzor de miscare Hepol 85x115x1mm. Proiectorul Lohuis este prevazut cu sursa LED inclusa si un senzor de miscare, construit cu unghi de detectie 120º si unghi de dispersie a luminii 180º.


Caracteristici aplica cu senzor de miscare Senzor de msicare 3grade Suporta becuri de max 60W Senzor de lumina Timp de. Cum se MONTEAZĂ UN SENZOR DE MIȘCARE la un corp de iluminat. Dulie de Bec cu Senzor de Mișcare Presence Light. Oferta este larga, iar lampa cu senzor de miscare este un produs tehnic.


Dulie dotata cu senzor de miscare infrarosu. Distanta detectie: aprox 5m Alimentare: 220VPutere maxima becuri: cu incandescenta 60Weconomice .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare