marți, 7 martie 2017

Tablouri pictate manual ieftine

Picturi pictate manual ca alegerea perfectă pentru decorarea casei. Aceste tablouri murale cu mai multe mii de motive va fascina vecinii si invitatii dumneavoastră. Tablouri pictate manual pe panza, tablouri multi canvas dau culoare oricarei incaperi.

Am incercat sa facem o colectie pe toate gusturile: tablouri retro-vintage . Fiecare tablou pictat in atelierul nostru de pictura este executat manual, cu minutiozitate si se bucura. Sarut pe banca in parc Tablouri pictate in ulei pe panza. Cumpără Ieftin Picturi în Ulei online astăzi la lightinthebox.

Tablou pictat manual Secret Garden, Mendola Art, 50x1cm. Tablou pictat manual Grey Spirit, Mendola Art, 25x1cm. Tablou pictat manual Paris, Mendola Art, 60xcm.


Galeria online Tablouri-de-vis va ofera spre vanzare sau doar vizualizare tablouri. Fie ca aveti tablouri pe panza, tablouri in ulei, tablouri reprezentand peisaje, . Tablou ulei pe panza - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Aici găsiți obiecte de vânzare sau puteți executa lucrări speciale de artă la comandă tablouri unicat picturi executate în totalitate manual. Tablouri pentru nunta pictate manual - cadou pentru cununie. Tablou 40Xcm 2CTF-0314 pictat manual. Tablouri sculptate manual cu soecific vinatoresc.


Toate tablourile expuse pe acest site sunt pictate manual in ulei pe panza semnate de Marcel Mitea si beneficiaza de Certificat de Autenticitate. Tabloul pop art devine un pion important de punere in valoare a acestui curent. In numele si in cinstea artei pop, tabloul devine un manunchi de mici tablouri, colaje , pictate manual sau realizate folosind tehnica.


Tablou flori rosii pictat manual 40x40cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare