vineri, 10 martie 2017

Pensiunea lepsa

Cazare Lepsa 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni din Lepsa, preturi mici.

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Pensiunea se afla intr-o zona turistica deosebita si va ofera cazare intr-un loc intim, o atmosfera calda, ideal pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Oferte de cazare actualizate, poze, descrieri, date de contact, localizare harta Lepsa.


Ambientul rustic, combinat cu decorul modern, da o nota de eleganta pensiunilor Dana din Focsani, Golesti si Lepsa.

Pensiunea Dana este situata intr-un cadru mirific, langa liziera padurii. Inca de la intrare in Lepsa, esti invitat sa te bucuri din plin de frumusetea si . Oferim informatii actualizate zilnic despre cazare pensiuni, vile si hoteluri din . Acum beneficieazi de ofertele zilei la preturi reduse de cazare pentru pensiuni, vile si hoteluri din Lepsa. Pensiunea CasaBlanca - vila de lux in Lepsa, Muntii Vrancei, jud. Oferte de cazare în Lepsa la ~~~ pensiuni ~~~ vile ~~~ cabane.


Cazare Lepsa ieftin, direct la proprietar! Bârlogul Urșilor Lepșa este situat într-o zonă retrasă, cu vedere la Muntele Tisaru, la minute cu maşina de Lepşa.

Oferă unităţi de cazare cu WiFi gratuit și . Pensiuni Lepsa - cazare de calitate: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Pensiuni in Lepsa. Selectionate si verificate de echipa noastra, . Regiunea: Moldova Lepsa Lepsa, Vrancea, Romania. Pensiunea noastra a fost laureata cu Marele Premiu pentru Traditie Locala in cadrul. Adresa Motel Flora, Greșu – Lepșa: Gresu, Str.


Cabana Dorina din Lepsa, amplasata langa Cascada Putna intr-un cadrul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare