marți, 14 martie 2017

Reconditionari umbrele

Reconditionez si repar pavilioane, umbrele, balansoare, scaune pliante. Pret negociabil in functie de calitatea materialului! Intreprindere Individuala - Magazinul se Gaseste in Zona Cinema .

Acasă › Grupuri › Harta Verde Cluj-Napoca ›. Echipa Gifts Service la Umbrele personalizate; Valentin la Umbrele personalizate . Rog pe cei care cunosc ateliere de reparat umbrele in Bucuresti, indiferent zona, sa ma indrume. Umbrele de inchiriat, Suport vechi francez pentru umbrele din tabla de alama umbrela, Cuier suport umbrele, Suport vechi pentru umbrele francez in forma de .

Suport vechi francez pentru umbrele din tabla de alama, suport umbrele fier forjat, Suport vechi pentru umbrele francez in forma de umbrela, Suport vechi . Superb Diesel, Arendez HA de pasune si HA de faneata, vind teren, Teren 1200mp central, Teren 1470mp Budesti Racovita peco Boromir 1km . Cautari referitoare la reparatii umbrele bucuresti. Pe peretii atelierului sunt atarnate obiectele aduse la reparat: lampi, umbrele, cazane de tuica, roata de la o bicicleta, o broasca de usa, foarfece, cutite pentru . Umbrele reparatii: umbrele, umbrele reparatii, servicii de reparatii, tipizate, intretinere auto, servicii birou, produse intretinere, reparatii auto, obiecte uz . PVC, Imprimari c dv biz-car Personalizare pungi, sacose, umbrele ceasuri si obiecte plastic, Gravura, Produse publicitare, Baloane, Printuri Indoor, . Reparator de umbrele, confecţioner de turnuleţe pentru acoperişuri, turnător de arcuri sau pistoane pentru motoare, recondiţionări instrumente . UMBRELE TERASA,AMENAJARE TERASA,MOBILIER TERASA,ACOPERIS. Vand Imobil ,790m,piata Gorjului,PRET NEGOCIABIL; Reconditionari cazi de .

Un oltean face bani reparând obiecte vechi. Confort System repara si ofera asistenta pentru: Copertine: inlocuiri mecanism,; brate,; suporti,; fronton,; material,; bare,; manivela,. PERLA NEAGRA bijuterie si atelier prelucrare aur si argint.


COMPUTER HOUSE vanzari si service calculatoare si accesorii, retele, internet KASA srl. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria UMBRELE. Societatea dispune de un atelier de confectii si reparatii prelate auto si copertine, dotat cu utilaje de inalta performanta. Echipari si reconditionari piscine - instalatii piscine - placari piscine - echipamente piscine - preturi piscine. Umbrela de lei si-a cumparat-o o pensionara, bucuroasa de pret si ca umbrela se strange si incape in poseta.


LUKS SERCO SERVICE - firma zilei la data 2009-08-09. Descriere: MONTAJ INSTALARE SI SERVICE APARATURA AER CONDITIONAT, REPARATII . Romania, activeaza in domeniul comertului cu umbrele de ploaie, productia de umbrele de terasa, umbrele publicitare, mobilier de gradina si accesorii . PFA Kozma Oliver execut:copiat chei de toate tipurile, ascutit cutite, foarfece, etc. Ai nevoie de produse profesioniste pentru gradina sau terasa ta?


Exploreaza site-ul nostru pentru a gasi: lampi cu incalzire infrarosu, umbrele pentru terasa si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare