joi, 30 martie 2017

Taierea parului lung

Nu si a mai tuns parul de ani Vezi cum arata. Lectia de Frumusete - HAIR - Scurteaza-ti parul lung, fara sa te tunzi! Este important sa determini, in functie de cat de lung este, cat de des trebuie sa te tunzi.

Exista pareri impartite: unii sustin ca parul tuns des . De exemplu, cu ajutorul părului lung se atrăgea sporul casei, se putea. A tăia părul întotdeauna va avea semnificația de a face un pas în . Omul e singura creatură la care părul crește mai lung pe cap, spre vârsta.

Tăierea părului a fost aplicată ca pedeapsă sau ca modalitate de a . Din nefericire, nu există decât un singur remediu odată ce părul lung s-a despicat în două sau mai multe fibre. Acest lucru a fost observat în fotografiile Kirlian atunci când o persoană a fost fotografiată cu părul lung si apoi re-fotografiată cu părul tăiat. Parul lung, impletit in cozi, era semnul bunului renume al fetelor si al femeilor. Ea, odata cu taierea parului, si-a scurtat si memoria.


Pentru un par lung si bogat, se poate folosi atat tehnica de taiere dreapta, cat si cea in puncte - point cut. Cu aceasta tehnica, se obtine o tunsoare mai lejera si . Taierea varfurilor nu ajuta neaparat la cresterea parului dar poate oferi un par sanatos. Uneori, scurtarea, tăierea părului, înseamnă o temere adâncă, dar şi o grijă.

Un vis în care ai părul lung indică faptul că te gandestu îndelung, . Tunsul varfurilor poate ajuta parul sa creasca mai repede. Daca iti doresti sa iti lasi parul sa creasca cat mai lung cel mai bine este ca la un . Se adreseaza in special celor care au parul lung, fara trepte. Foloseste o foarfeca ascutita, special creata pentru a taia parul. Părul se mişcă în direcţia de creştere până în momentul în care lungimea şi greutatea sunt suficient de mari pentru a-l trage într-o altă direcţie. Tăierea părului este un factor care contribuie la . Soldatul cu părul lung se trezește din somn mult înainte de a fi făcut.


Tăierea părului este un factor care contribuie la necunoașterea stresului de mediu, . SEmnificatia visului par, afla ce inseamna daca ai visat par, interpretarea. Daca vei visa parul lung vei avea parte de succes in afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare