joi, 23 noiembrie 2017

Asortarea culorii mov

Chiar daca pana acum le asociai mai degraba cu camerele fetitelor, trebuie sa stii ca movul si violetul sunt doua culori ce pot fi folosite in . Asortarea culorii violet are cam aceleasi reguli ca si asortarea albastrului. Asorteaza nuante de violet mai inchise, e mai simplu.

Culorile secundare sunt: verde, oranj si violet, rezultate din amestecul celor trei. Fashionista Willow Smith il asorteaza cu galben si bine face, pentru ca arata . Oare bluza mea violet se potriveste cu fusta portocalie? Oare pantalonii maron pot fi asortati cu un top verde si sacou negru?

Mai mult, culoarea mov este asociată încă din cele mai vechi timpuri cu regalitatea. Galben pal: fuchsia, gri, maro, cafeniu, rosu, albastru, mov, violet. Culoarea turcoaz se asorteaza foarte bine si cu portocaliu si cu galben . Cea mai bună combinaţie este cea cu albastru, roșu și negru. Bej: cu albastru, maro, verde smaral negru, roşu, alb. Vrei sa stii cum iti poti asorta culorile confectiilor de imbracaminte indiferent de.


Maro inchis se asorteaza cu galben lamaie, bleu ciel, mint, mov deschis, verde . Roata culorilor ne arata cate tipuri de culoare exista. Avem culori PRIMARE – rosu, galben, albastru, culori SECUNDARE – verde, portocaliu, violet si culori .

Există doar câteva reguli referitoare la asortarea culorilor atunci când. Culori reci – albastru, verde, tonuri de mov; Culori calde – roșu, . Sunt convinsa ca ai cel putin o piesa mov in dulap, dar nu prea o porti pentru ca nu stii cum sa asortezi culoarea mov. Moda Sesiuni de stil Cum sa asortezi culorile.


Culorile secundare: verde, portocaliu si mov, care rezulta din amestecul celor trei culori primare. Visiniu se asorteaza cu albastru, gri, portocaliu deschis, nisip,. Maro deschis se combina cu galben pal, alb-crem, albastru, verde, violet, rosu.


Roșu are ca și culori similare violet și portocaliu, prin urmare poți asorta. Asortarea culorii violet are cam aceleași reguli ca și asortarea . Culorile complementare sunt: Albastru + portocaliu , roşu + verde. Sunteti In Dificultate Cand Vreti Sa Asortati Culorile?


Bineînțeles, acum nu se mai poartă asortarea pantofilor cu geantă și. Intr-o tinuta, intotdeauna trebuie sa ne limitam la maxim culori, care, la randul lor pot fi combinate intre ele, dupa. Albastrul merge bine cu alb, negru, bleumarin, violet, portocaliu si verde.


Nu se asorteaza cu galben, albastru si rosu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare