miercuri, 22 noiembrie 2017

Putregaiul cenusiu la vita de vie

Tratamente fitosanitare pentru vița de vie. Putregai Cenusiu la Vita de Vie-Struguri (Botrytis cinerea-fuckelianas): Descriere, Combatere, Tratamente-Stropiri cu Fungicide, Semnele . Coniella diplodiella) si putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea).

Explicand pe intelesul maselor largi de cititori, radacinile insetate ale vitei de vie, au absorbit importante cantitati de apa din sol, pe care frunzele inca sanatoase . Putregaiul cenușiu este o boală cu largă răspândire, cauzată de o ciupercă. Ataca si trandafirii, rosiile, castravetii, vita de vie, morcovi, cartofi, dovleac, etc… Putregaiul cenusiu. Universalis 5SC actioneaza prin contact si sistematic local (translaminar) asupra urmatoarelor boli ale vitei de vie: mana, fainarea, putregaiul cenusiu.

Fungicid cu actiune de contact, Teldor 5SC combate putregaiului cenusiu la vita de vie, legume, capsun, flori si moniliozele la pomii fructiferi. Mana, putregaiul şi făinarea, principalele boli ale viţei-de-vie. De asemenea, se aplică şi Chorus, împotriva putregaiului cenuşiu. Cele mai importante boli intalnite in plantatiile de vita de vie sunt mana, fainarea si putregaiul cenusiu Astfel, aplicarea tratamentelor de . Pentru combaterea putregaiul cenusiu al strugurilor, molia vitei de vie si acarienii, specialistii recomanda o serie de tratamente. La sfarsitul lunii iulie, viticultorii sunt sfatuiti sa realizeze tratamente fitosanitare impotriva manei si putregaiului cenusiu, informeaza specialistii.


Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Cantus este un fungicid cu substanta activa busclaid in concentratie de ce actioneaza asupra putregaiului cenusiu si, aplicat in stadiile timpurii, are efect . In aceasta strategie de combatere integrata a .

Prevenirea pierderilor cauzate de putregaiul cenusiu la vita de vie. In acest sezon, din cauza ploilor abundente, calendarele de protectie cu care fermierii . Pe ciorchinii tineri si inflorescenti (mai-iunie), se acopera de un miceliu alb, pufos, ce determina uscarea rapida, 'putregaiul cenusiu' sau 'rot-gris'. BOLILE VITEI DE VIE - Botanica document online, dezbatere in articol scris. Putregaiul cenusiu al boabelor, apare pe boabele tinere, pe vreme umedã, . Fungicid sistemic pentru combaterea fainarii la vita de vie si a bolilor foliare si a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare