luni, 20 noiembrie 2017

Tartacuta dex

Plantă târâtoare sau agățătoare din familia cucurbitaceelor, cu flori albe, cu frunze lunguiețe, roșii și cu fructe comestibile . Dictio reprezinta peste 4000de definitii, un dictionar explicativ extrem de usor de folosit. Sinonime: ţeastă, craniu, căpăţână, (jargon) dovleac, gleavă, tărtăcuţă, doxă, cutiuţă; căpătâi; (figurat) indivi ins, persoană, om; (figurat) minte, gândire, .

Plantă târâtoare sau agăţătoare din familia cucurbitaceelor, cu flori albe, cu frunze lunguieţe, roşii şi cu fructe comestibile . Plantă târâtoare sau agățătoare din familia cucurbitaceelor, cu flori albe, cu frunze lunguiețe, roșii și cu .

Plantă târâtoare sau agăţătoare din familia cucurbitaceelor, cu flori albe, cu frunze . Interesant e că atunci când cauți în DEX online cuvântul . Dicționar de argou al limbii române, pub-2007Etichete tărtăcuță . Nominativ-Acuzativ, tărtăcuță, tărtăcuțe. Definitie preluata din dictionarul DEX Online Link. Dovleac” şi „tărtăcuţă” desemnează, prin derivaţie sinonimică, „cap”.

Pagina din - Cuvinte aparent PORNOGRAFICE �N DEX ! TARTAGUTA in loc de TARTACUTA (vezi DEX-ul). Sinonim-tartacuta - Dictionar online , cuprinde aproximativ 650definitii. Bob, de exemplu, care e pragmatismul din DEX.


Unele cuvinte sugerate ca rime nu sunt recunoscute de DEX şi nu vor avea. Cu ce rimează tacuta : Rime de gradul (1): tartacuta. Doar pentru ca o persoana asculta manele, asta nu arata automat nivelul de prostie ce il detine in tartacuta lui.


Ce-i umbla fiecarui credincios prin tartacuta nu face ob'ectul statisticii. Last Edit: September 0 200 12:08:AM by Chiperion. Ziceam mai-nainte ca ma gandisem sa deschid si eu un topic pe tema asta dar m-am oprit la aparitia subita a une pilde biblice in tartacuta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare