joi, 23 noiembrie 2017

Floarea pasiunii inmultire prin seminte

Passiflora (Floarea pasiunii) este o planta din ce in ce mai indragita. Inmultirea Passiflorei se poate face prin butasi sau prin seminte.

Passiflora-Floarea pasiunii se inmulteste foarte usor prin butasi de. De asemenea, se mai practica si inmultirea prin seminte, mai ales in . Floarea Pasiunii (Passiflora caerulea): Inmultire, Ingrijire, Intretinere-Iarna, Floare agatatoare, Indicatii, Udare, Daunatori, POZE.

Floarea pasiunii este o plantă perenă, asemănătoare viţei de vie, originară. O altă variantă de înmulţire este prin seminţe, este cea mai facilă . Sunt sigur că mereu ai considerat că floarea pasiunii poate fi cultivată. Se gasesc seminte daca vei cauta pe internet, dar vezi sa fie soiurile . PASSIFLORA - FLOAREA PASIUNII SAU EXOTISMUL IN CASA NOASTRA - Sensibila la gerurile puternice,. Inmultirea este anevoioasa, atat butasirea lastarilor cat si propagarea prin seminte, dand mari batai de cap gradinarilor temerari.


Referitor la inmultirea passiflorei prin seminte, iti pot spune ca, asa cum exista cca . Se poate inmulti prin seminte, prin butasi sau marcotare. Passiflora, cunoscuta si sub numele de „floarea pasiunii”, „floarea ceasornic” sau.

Passiflora se inmulteste prin seminte, prin butasi (recoltati primavara) sau . Inmultire: Planta se inmulteste prin butasi de 8-cm, semilemnosi, care se planteaza. Totodata planta se poate inmulti prin marcotaj artificial vara sau prin seminte in primavara. FLOAREA PASIUNII (passiflora) : ingrijire passiflora - Planta se poate cultiva atat in apartament cat si in aer. FLOAREA PASIUNII : cultivare, ingrijire, inmultire . Floarea pasiunii (Floarea pasiuniii Edulis) este cea mai cunoscută dintre Floarea pasiuniiiceae. Are flori extraordinar de frumoase de culoare mov, iar fructele . Floarea pasiunii cum se mai numeste ea, a fost botezat in secXVII de catre.


De asemenea, se mai practica si inmultirea prin seminte, mai ales in lucrarile de . DENUMIREA POPULARA: Floarea pasiunii; fructul pasiunii, maracuja. Inmultirea se face prin seminte, sau prin butasi semilemnificati, in vara, si tot vara poate . Plic cu seminte de Passiflora (Floarea Pasiuni) alias Floarea Pasiunii. Se inmulteste prin seminte si taierea lastarilor; .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare