luni, 13 noiembrie 2017

Flori cactusi

Am inceput sa fiu mai atenta la cactusi si, in acelasi timp, sa ma simt mai putin. In 172 orasul Mexic adopta cactusul drept emblema. Exista mai mult de 2de genuri de cactusi, cea mai mare parte sunt.

La majoritatea cactusilor din desert, florile se deschid pe timpul zilei . FLORI DE CACTUS INFLORIRI - Duration: 3:30. Chiar daca sunt plante obisnuite cu seceta, cactusii impresioneaza prin florile superbe care atrag insectele. Informatii, articole, poze si video despre cactusi de apartament.

Descarcă imagini gratuite despre Cactusi din fototeca Pixabay de peste. In lumea plantelor si a florilor, cactusul poate fi considerat ratusca cea urata. Aceste plante unice vin in sute de forme elaborate, dimensiuni si culori, lucru care a . Cactusul lânos înflorește uimitor de frumos! Sigur ca ii adoram pentru ca nu ne rapesc timp cu intretinerea lor.


Acest lucru ar putea explica inexistența de cactuși endemici în Africa,. Toate sunt plante angiosperme care înseamnă că produc flori, majoritatea foarte . Infloresc rar, de obicei avand o singura floare, iar aceasta poate avea mai multe. Exista aproximativ 25de specii de cactusi, care fie cresc pe verticala, . Cochemiea poselgeri Cateva poze superbe cu cactusi infloriti, dar si denumirile lor stiintifice, in caz ca va doriti un cactus frumos . Pe suprafata tulpinii se afla numerosi muguri care la cactusi se numesc areole. Din areole iau nastere spinii, florile, ramificatiile laterale.


Tentația să cumperi toate plante cu flori frumoase este la tot pasul; știu ce greu este să te abții. Udarea cactusilor se face diferentiat in functie de sezon, astfel : Primavara si. In momentul in care apar florile, se va evita udarea plantei.


Capacitatea de suportare de seceta a cactusilor este extraordinara. Sunt capabili sa stea fara apa ani intregi, pentru ca celulele contin .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare