luni, 13 noiembrie 2017

Proiecte case mansarda 2015

Proiect Casa Arizona Suprafata construita parter – 1mp NOTA: Casa se poate. Casa Milano Casa de categorie medie , parter si mansarda (etaj) potrivita . Societatea noastra SC VILAGE CONSTRUCT SRL are.

Proiect casa Torino Casa de categorie mica, parter si mansarda potrivita . Proiecte de case cu regim de inaltime parter si mansarda, sau parter etaj si mansarda. Mansarda se poate obtine din forma acoperisului asezat direct pe parter . Vila Duplex TWIST DUO este primul model de proiecte de case cu etaj 20pe care vi-l prezentăm.

Proiecte de case mici cu mansarda – idei pentru un buget redus. Modele de Case si Vile deosebite din oferta biroului de arhitectura ARCHETON: Modele case mici si ieftine, modele de case cu mansarda, proiect case . Proiecte casa moderne si ieftine, proiecte case cu autorizatie, structuri, instalatii. Proiect casa parter + mansarda (1mp) - Aora.


Copyright 2005-20by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder. Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM177.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare