joi, 30 noiembrie 2017

Vitrine frigorifice verticale

Electrocasnice - Anunturi gratuite - vitrina frigorifica. Vind vitrine frigorifice, orizontale și verticale, rafturi și lada . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Vitrina frigorifica verticala de la importatori, producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Descopera intreaga oferta Maxigel pentru Vitrine frigorifice verticale. Vitrinele sunt prevăzute cu iluminat interior; Posibilitatea montării în lanț; Perete laterale panoramice sau cu oglindă; Termometru electric; Gama de culori: RAL .

Vitrina frigorifica verticala cu usi second. Vitrina frigorifica verticala cu usi glisante, second han Capacitare 8Litr. Consultați oferta noastră Vitrine frigorifice verticale peste 4l Echipamente frigorifice, gastronomice profesionale și sisteme de ventilație- TC. Cumpara Vitrine Frigorifice cu Garantia de Livrare de pe Okazii.


Vitrina frigorifica verticala pentru sucuri-berei. Producator: LINDE AG Germany Stare: Folosit Dimensiuni, Lunigime: 02m, Adancime: 95m, Inaltime: 25m Temperatura +2 . Cumpara Vitrine frigorifice la preturi accesibile de pe bilancia. Cauta in oferta de magazin alimentar categoria de Vitrine frigorifice.


Cumpara frigidere si alte Frigidere si combine frigorifice Tip aparat Vitrina frigorifica online de la eMAG.

Oferim vitrine frigorifice de calitate, adaptate special necesitatilor voastre. Pentru modele avansate, fie orizontale, fie verticale, va rugam sa contactati operatorii . Este o vitrina frigorifica ce poate fi folosit pentru expunerea și păstrarea în condiții de refrigerare a băuturilor alcoolice și răcoritoare . Producator de echipamente frigorifice si congelatoare - Vitrine frigorifice verticale, model: USS DIKL-G USS DIKLM-GD. Vitrinele frigorifice verticale sunt destinate in special expunerii bauturilor, dar si al branzeturilor, produselor lactate ori al prajiturilor. Vitrina semnifica spatiu de expunere a unor produse sau marfuri.


Vitrina frigorifica inseamna prezentarea unor alimente, intrucat ea este de fapt un frigider, dar . Poducem cu tehnologie italiana o gama larga de vitrine frigorifice verticale cu perdea de aer si mini vitrine frigorifice verticale pentru produse refrigerate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare