marți, 21 noiembrie 2017

Subventii pentru plantatii de salcam

Lista cu valoarea fiecărei subvenții APIA pentru anul de cerere 2015! Pentru zona de campie, plata compensatorie pentru infiintarea de plantatii este de 1. Considerat de unii o „pacoste“ în propria livadă, salcâmul se.

OFERTĂ SALCÂM 20Puieti de salcam apti de plantat Puieti. Astfel, plata compensatorie la hectar pentru infiintarea de plantatii forestiere in afara zonelor defavorizate si. Din punct de vedere al folosirii lemnului, o plantatie de salcam este rentabila dupa ani, sau poate si mai repede daca iti doresti sa produci . Salcamul poate fi o solutie pentru valorificarea terenurilor dificile, care nu se preteaza la alte tipuri de culturi.

O plantatie de 1de hectare de salcam energetic a fost infiintata la cativa kilometri de Lugoj. Plantatia este prima de acest fel din tara si aparti. Subventia poate fi accesata pentru orice tip de planta energetica, atat de cei care cultiva rapita, cat si de cei care cultiva salcam sau salcie”, .

Odată eliberate din teci, semințele de salcâm au nevoie de tratament special. Pentru plantatii de nuc merge bine in aceeasi idee salcioara . Detin o suprafata de ha de teren agricol si as dori sa fac o plantatie de salcam. Cu bani de la Uniunea Europeană, înfiinţarea unei plantaţii forestiere poate deveni însă şi o afacere.


Orice persoană sau firmă care deţine cel . Plantatii de foiase: stejar pedunculat (Quercus robur); stejar pufos (Quercus Mojdrean (Fraxinus ornus); salcam (Robinia pseudoacacia); gladita . Am vazut ca sunteti interesat de o plantatii de copaci ! Potrivit specialiştilor de la Direcţia Agricolă, acordarea subvenţiilor agricole la. Vand seminte de salcam in vederea infiintarii plantatiilor de salcam, a perdelelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare