miercuri, 22 noiembrie 2017

Elemente ceramice pentru cosuri de fum

Acest cos de fum din ceramica contine: Element circular din lut ceramic Element circular cu gaura de racordare inclinata la 45° Elementul cu portita de inspectie . Montajul se executa dupa instructiunile firmei producatoare si regulile de buna executie, folosind toate elementele recomandate si puse la dispozitie de catre . Cos fum ceramic TERMOIZOLAT,transport GRATUIT,diametru int.

ELEMENTE CIRCULARE SI DREPTUNGHIULARE PENTRU COSURI DE FUM CERAMICE. Aceste elemente sunt realizate dintr-o singura . Element cos fum ceramic D250mm - H330mm Kebe, Grecia. Caracteristici si beneficii ale cosurilor de fum ceramic:.

Acest Element de ceramica circular folosit pentru pentru cosuri de fum ce auo gaura inclinata la 45 .

Un sistem de cosuri de fum ceramic profesional este un sistem tri-strat, prefabricat, prevazut cu elemente de o precizie dimensionala ridicata, . Intre bride si elementul de cos se vor introduce elemente elastice, pentru a nu impiedica eventualele miscari . Tubul de samota, placa termoizolatoare, mantaua si usita de curatare sint elementele componente ale unui cos de fum prefabricat ceramic. Sistemul de Coș de Fum cu înveliș ceramic lansat de CEMACON este produs de cel mai mare producător de coșuri de fum din Cehia – Heluz . Aveti cumva si Element cos fum cu gaura de racordare D1de la Kebe? Euro Heat - Cosuri de fum ceramice EFFE 2. Durata de viata a cosului este egala cu cea a casei, datorita calitatii inegalabile a elementelor ceramice si a kitului sigilant de la imbinari.


Pentru inaltarea elementului-Picurator de la nivelul solului este indicat sa fie montat un element Prelungitor ca primul element si . Distribuitor al cosurilor de fum ceramice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare