luni, 21 mai 2018

Asezonare tigaie fonta

Uleiul de in este sfânt pentru asezonare. Chiar ajungi să iubești o tigaie de fontă (până și eu și nici măcar n-am una)! Cum să nu, dacă te poate ține 1de ani și e din ce în ce mai .

Dimensiuni: ø300x50mm Ce este asezonarea? Cu aspect şi comportament solid şi de încredere, tigaia de fontă cu ciocuri. Este din fonta adica este robust , nu trebuie sa ne ingrijoram de zgariere sau.


Tigaie fonta - postat în Am o nelamurire: De curand am achizitionat o tigaie de fonta.

Arata destul de bine, are cam 25-30cm diametru, dar nu . TIGAIE TRADITIONALA DIN FONTA - Magazin produse fontamagazinproduse-fonta. TIGAIE DIN FONTA 1 DIAMETRU = CM MANER DIN TURNARE = CM. Instructiuni de pregatire a vaselor din fonta ( asezonare ). Cumpara Tigaie OTI, Fonta, cm online de la eMAG la pret avantajos.


Cea mai buna si mai sanatoasa tigaie este cea din fonta. De asemenea o tigaie grill din fontă îți permite să gătești fără a. Daca ai ascuns tigaia veche si grea din fonta in favoarea suratelor mai noi din teflon sau aluminiu, iti dam motive sa o scoti din nou la lumina. Am luat acum încă o tigaie (de dat cadou) și un grătar de fontă pentru noi, iată-le mai jos:.

Unele tigai de fonta necesita asezonare inainte de utilizare; daca acesta este cazul tigaii tale, va trebui sa ai grija si la modul in care o cureti dupa fiecare . Daca vei zgaria vasul, il poti repara usor prin asezonare. O tigaie bine asezonata nu are probleme cu mancarurile ce contin acid. Fonta este un material foarte rezistent, fiind in esenta un aliaj de fier cu un conținut ridicat carbon și alte . Dacă vrei o tigaie pentru clătite, alege una plată, cu marginile drepte,.


Articole despre vasele de fonta scrise de Ligia Pop. Spun asta, fiindca necesita o ingrijire de asezonare, uscare pe aragaz imediat dupa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare