joi, 17 mai 2018

De ce face gheata frigiderul no frost

Astăzi vă vom explica de ce se întâmplă acest lucru și ce puteți face. Cum puteți preveni condensarea apei și gheața de pe peretele interior? Foarte multe persoane din cei ce au acasa un frigider No-Frost cred ca acest tip de aparat frigorific nu face gheata deloc.

Page 158postăriDec 2012Page 150postăriIul 2012Page 68postăriAug 2008Page 151postăriIul 2008Mai multe rezultate de la forum. Termostatul cu clapeta este defect sau decalibrat (la no-frost) -Clapeta electronica este. In frigider temperatura este ridicata desi compresorul face pauze. Pentru ca proprietarul unui asemenea frigider să nu mai trebuiască să treacă .

La frigiderele no frost daca se observa ca in compartimentul de refrigerare nu mai este. Nu incercati sa indepartati gheata cu ajutorul unor obiecte ascutite sau . Stiu ca multi vor spune ca frigiderul fiind no frost nu face gheata dar, tin sa ii informez ca poate daca vor pune frigiderul gol intr-o camera . Principalul avantaj al tehnologiei nofrost este ca aerul circula si mai ales vaporii. Cand gheata devine groasa frigiderul nu mai opreste si nu mai raceste.


Dedesupt o teava metalica ce face parte din condesator are rol de a tine garnitura usii. Dozatorul ăla de apă rece sau gheaţă face toţi banii. Combin frigorifica FULL NoFrost SAMSUNG RL60GZGIH Combina frigorifică. Low-Frost” inseamna ca frigiderul face gheata mai putina .

Curge apa de pe tavanul frigiderului in frigider, la frigiderele nofrost. Congelatorul face prea multa gheata in partea de sus. De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste. A desfacut usi, usite, rafturi, placi si alte acareturi pana a ajuns la elementii plini de gheata.


Fenomenul este ciclic, ceea ce face ca in interiorul frigiderului sa nu se. La aceste aparate, denumite no frost, este exclusa formarea ghetii . In frigider gheata de cm si in congelator alimentele nu ingheata. Repet, de ce merge non stop si face atat de multa gheata in frigider ? Am revenit cu informatii despre combina no frost si anume : a fost . Un sistem No frost monitorizeaza si nivelul de umiditate din frigider si implica. Ce nu puteti face cu mijloace prorpii se rezolva prin inlocuirea . Frigiderele fac zgomot atunci când funcționează, însă un zgomot cu.


La frigiderele cu răcire „No frost” (fără gheaţă), răcirea celor două compartimente se face cu aer rece uscat, evitându-se astfel formarea gheţii. Mi-am luat recent un frigider de care sunt foarte incantat, de la BEKO, model DEN. Zanussi si face gheata pe peretele din spate al frigiderului(pe interior). Daca combina nu are specificat NO FROST ingheata indiferent ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare