joi, 17 mai 2018

Defectiuni hidrofor

DIN CE ESTE FORMAT UN HIDROFOR -Rezervor sub presiune -Motor -Pompa atasata de motor -Indicator presiune -Presostat DEFECTIUNI . Am montat de curand un hidrofor din cauza lipsei presiunii apei in casa pe partea de etaj. Nu stiu insa cum trebuie reglat ca porneste prea des .

Probleme presiune mare in sistem hidrofor cu pompa. Aug 2014Hidroforul nu se mai opreste,functioneaza continuupostăriAug 2009Se deazamorseaza pompa hidroforuluipostăriMar 2009Probleme hidroforpostărifeb. Cu cateva zile inainte de Craciun am observat ca hidroforul lucra in perioade cam prea scurte si dese.


Odată ajunşi acolo, am descoperit că era vorba de un sistem de hidrofor compact, amplasat într-un cămin chiar lîngă fîntîna.

Prezentare tehnica generala pentru pompe si hidrofoare. TIPUL DEFECŢIUNII - Pompa funcţionează dar nu evacuează apa. Hidroforul reprezinta un element foarte important pentru toate persoanele care locuiesc la casa si nu se afla intr-o regiune racordata la reteaua . Hidroforul este o instalatie care aprovizioneaza gospodaria cu apa menajera, necesara atat pentru treburile casnice, cat si pentru gradinarit. Lipsa tensiunii, Verificati legaturile electrice. Protectia termica actionata, Se reactiveaza automat.


Sigurantele arse, Inlocuiti-le cu altele de . Instalatii sanitare: am un hidrofor care porneste foarte des chiar si fara consumatori. In situatia utilizarii variantei de automatizare tip hidrofor se impune o corelare a dimensiunii rezervorului.

Inainte de hidrofor, adica de la sorb pana-n pompa, exista presiune pe tronson? Nu cred ca exista niciun fel de presiune, poate presiunea . Hidroforul il avea, d-ala romanesc de prin 19cumparat, cu pompa de IMEP din cate mi-am dat eu seama. Montare hidrofor cu pompa submersibila - ADA Electric Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare