joi, 31 mai 2018

Conifere referat

Conifere - Padurea de conifere este cel mai intins habitat terestru din lume, ocupand o fasie lata de aproximativ 1. Padurea de conifere este cel mai intins habitat terestru din lume, ocupand o fasie lata de aproximativ 1. Familia Taxaceae cuprinde arbori şi arbuşti cu frunze dispuse spiralat.

Tisa: sămânţa sa este înconjurată la bază de un aril roşu, ca o . Familia Taxaceae - Genul Pseudotsuga Cuprinde specii din care la noi se cultiva Pseudotsuga menziesii. Coniferele sunt plante superioare pentru că prezintă toate organele vegetative şi fac şi flori. Pădurile de conifere care apar în mod natural se găsesc în emisfera nordică.

In 19s-a deschis in padurea Dumbrava prima Gradina Zoologica din Romania de catre Intreprinderea de electricitate la initiativa inginerului Szekely caruia . Importanta si impactul antropic: Din punct de vedere economic padurile de conifere sunt valorificate intens, fiind utile omului: produsele sale . Hey TPU, am de facut un referat la biologie despre, ecosistemul padurii de conifere, sau delta dunarii, ma puteti ajuta trebuie sa scriu . Pădurea de conifere este cel mai întins habitat terestru din lume, ocupând o fâşie lată de aproximativ 3km în emisfera nordică. Un film realizat in cadrul Proiectului Junior ranger in Parcul Natural Gradistea Muncelului-Cioclovina. Pădurile de conifere sunt specifice în Emisfera Nordică la latitudini mai mari de 55°, unde poartă numele de taigaşi în regiunile muntoase din climatul temperat.


Botis Victor Draganuta Clara Pop Septimiu Stejeroiu Vlad cfhbxd. Padurile de conifere din Romania, sunt prezente in . Cele mai comune specii de conifere din România sunt: molidul (Pices excelsa), bradul (Abies albă), pinul roşu (Pinus sylvestris), pinul negru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare