marți, 15 mai 2018

Flori de camera si denumirea lor

Pot fi plante cu flori sau plante decorative prin frunze. Frunzele sale sunt foarte apreciate pentru forma, marimea si culoarea lor. Cunoscut si sub denumire de arborele de fasole, Castanul din Golful Moreton, Fasolea neagra, .

Araucaria; FLORI DE APARTAMENT; FLORI DE APARTAMENT; FLORI DE. FLORI DE APARTAMENT; planta necunoscuta; PLANTA DE CAMERA; Grdina. Blondy; yuca copac; la balcon; orhidee si violete; floare; mini sera pe balcon . Denumire oficiala: Sedum album 'Chloroticum' Denumire populara: floare grasa Familia de plante: Crassulaceae Sinonime: .

Stiati ca puteti creste smochini si pe un spalier? Plantele ne infrumuseteaza caminele si ne pastreaza in contact cu natura. Din pacate, florile lor nu dureaza decat o singura zi, dar daca . Acestea au nevoie de lumină şi condiţii minine ca să trăiască. Aceste flori sunt cunoscute si sub denumirea de florile de hartie.


Te vei indragosti de frumusetea lor gingasa si culorile lor vibrante. Dafinul este perfect potrivit pentru a fi crescut în ghiveci și poate fi în egală măsură un arbust decorativ. Denumirea populara a plantei: Piciorul cocoșului, este reprezentativă pentru aspectul ei: rădăcina . Alegeți din sute de soiuri și forme, unele cu frunze pestrițe sau flori incretite.

Denumirea comună vine de la frunze, care se aseamănă cu cele ale unui . Flori de apartament - sfaturi de îngrijire a celor mai comune plante (galerie foto). Florile trecute este necesar a fi tunse pentru a stimula înflorirea ulterioară şi. Totul despre fibrele alimentare şi beneficiile lor pentru sănătate . Plantele ornamentale aduc un suflu de prospetime intr-o locuinta si dau farmec oricarui colt din casa.


A aparut in Europa pe la sfarsitul secolului al XIX-lea, denumirea ei fiind un omagiu. Flori si plante decorative de interior si de gradina. Cei pasionati de flori si de gradinarit au cu siguranta in posesie si Hoya Carnosa, floarea ca de ceara cu parfum discret.


Aproape toate plantele arata si cresc mai bine cand stau impreuna. De-a lungul anilor, am primit si am achizitionat flori. Lisa harnica, cateva dintre denumirile ce definesc aceasta planta indragita si ingrijita de foarte multi dintre . Vezi cele mai relevante poze despre plante de apartament si citeste cele mai bune articole. Cele mai frumoase plante cu flori pe care sa le cultivi in casa.


Acestea sunt apreciate pentru calitatile lor ornamentale si de purificare a aerului, dar . Hoya sau floarea de ceară , are frunze verzi ceroase şi flori ceroase roz. Ramurile lor frumos dantelate şi arcuite se potrivesc cu orice stil decorativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare