joi, 17 mai 2018

Releu oprire frigider arctic

Comercializam releu de pornire si protectie frigider, livram piese de frigider la domiciliu. Sunt student si am un frigider ARCTIC vechi. Va salut, am nevoie de ajutorul vostru sa pornesc un motor de frigider, in primul rand am sa va spun.

Releul de oprire - trebuie sa stea lipit de motor (el este de fapt releul de protectie care opreste motorul cand este prea incins) 3. RELEU PORNIRE COMPRESOR FRIGORIFIC DANFOSS 103N00FR 24. RELEU START FRIGIDER ARCELIK BEKO ARCTIC - CLICK AICI PENTRU . Dacă un frigider merge încontinuu fără să se oprească, înseamnă că este.

Buna ziua,am un frigider artic si de la o vreme a inceput sa faca o . Am luat legatura cu el si spune ca trebuie sa fie releul de pornire ! Am probleme(din nou) cu frigiderul Arctic K3462(compresoare). Eu ma refeream ca ar fibine sa il opriti in ultima situatie mentionata - porneste,merge . Termostatul de la frigider - am si eu o combina artic si tot asa am probleme. Aparent e termostatul, dar daca e totusi releul de pornire, caz in care.


Am o combina frigroifica Arctic K346B+ a fost dezghetat pentru a fi sters in interior. In mod normal, ar trebui sa se opreasca dupa ce se ajunge ca la. Pe aceasta pagina gasiti cautare, piese, combine, frigorifice, frigidere, releu.

La un frigider Arctic 2l, din cand in can se aude un zgomot de. Frigider arctic - posted in Electronice si Electrocasnice: Buna dimineata. Service frigidere, congelatoare, combine frigorifice. Bucuresti pentru Arctic,Indesit, Zanussi, Whirlpool,. Sfaturi utile frigidere Folositi prizele cu impamantare pentru a evita electrocutarea.


Reparatii combine frigorice; Inlocuire releu de protectie; Incarcare cu freon; . Cele mai des intalnite simptome , precum si posibilele defectiuni la frigidere casnice sau combine frigorifice:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare