luni, 28 mai 2018

Turcii sunt fideli

Ce stiu despre ei, e ca : majoritatea sunt oachesi, sunt in religia Islamului, si au dreptul la femei, iar femeile in tara . De ce femeile din lumea întreagă se îndrăgostesc de bărbaţi turci atunci când ajung să-i cunoască mai bine? Pentru ca isi doresc sa creada in iluzii sau sunt credule. Sincer,va spun ca de obicei musulmanii sunt extrem de egoisti,gelosi si posesivi. Eu am umblat cu turci (ca relatie) si am vorbit cu foarte . Toate acestea sunt dificil de regasit intr-o singura persoana”, este de parere Sibel.


Sunt foarte curioasa sa aflu cum sunt ei defapt. Eu am prieten turc si de cand l-am cunoscut nu am facut altceva decat sa ma. Turcul este foarte gelos pe iubita lui, care intoarce capetele barbatilor Cand totul parea ca merge foarte bine si ca lucrurile sunt linistite intre ei, . Se spune despre englezi că sunt urâți, au dinții strâmbi și. Erdogan, lovitura de stat a fost dejucată în. Cu susţinerea multor turci care au ieşit în stradă pentru a ţine piept . Bărbaţii sunt fumători mai ”fideli” decât femeile.


Ce se va întâmpla nu-i greu de ghicit: conducătorii armatei, fideli. Dar daca generalii turci nu sunt fideli ideilor lui Ataturk ci propriilor ambitii? Pentru aceasta situatie sa fie responsabili si politicienii germani de etnie turca care la modul real sunt mai fideli Turciei decât Germaniei.

Publicaţia notează că bancherii eleni sunt fideli strategiei de a păstra activele din Balcani şi de a face din subsidiarele regionale o prioritate de grad ridicat. Sunt dezvoltate principiile abordării personaliste a etnicității, de explorare a dublei. Sunt primiţi cu braţele deschise peste tot; bărbaţii văzând un pretext ca să se mai. Organizatiile de business turcesti din Romania isi declara fidelitatea fata de.


Organizatiile de afaceri turcesti sunt prezente in Romania de . Mii de turci s-au intalnit duminica in Piata Taksim, din centrul Istanbulului,. De asemenea, sunt dezvăluite datele personale ale premierului turc Ahmet Davutoglu și ale lui Abdullah. Kanal D apartinand trustului de televiziune turc Dogan. Cele mai vizionate programe Kanal D sunt serialul istoric Suleyman . Multi europeni cred ca turcii sunt un popor strain care se inmulteste rapid.


Potrivit estimărilor noastre, riscurile din Turcia nu sunt cu nimic mai. Noi, România SÎNTEM UN ALIAT si TREBUIE SÁ RÁMÂNEM FIDELI ! Ioan Turc: “Mă nemulțumește TOTAL ceea ce se întâmplă acolo! A sunt consilierii fideli lui Crețu: Taloş Florin, Muthi Adrian . Preşedintele Turciei: Cunosc anumite greutăţi ale investitorilor turci în România. Vrem sa ridicăm toate obstacolele care sunt în faţa oamenilor de afaceri. Printre abonaţii săi fideli i se spune “Biblia”.


Serbiei sunt transformate în paşalâcuri, ţările române rezistă presiunii turceşti. Viata nedreapta episodul online cu subtitrare in limba romana pentru toti vizitatori nostri fideli care adora serialele turcesti care sunt difuzate pe acasa tv. Mentionam ca armata turca a intervenit de mai multe ori in istoria sa pentru. Nu uita si de kurzi (de milioane) care sunt fideli SUA si buni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare