miercuri, 23 mai 2018

Denumiri de cactusi

In pravaliile unde le cumpar din nenorocire nu este eticheta cu denumire. Multe plante suculente au o mare asemanare cu cactusii si deseori sunt numiti cactusi in limbaj comun.

Caracteristica specifica cea mai clara a . Galerie foto cu mii de poze cu cactusi si alte plante suculente, cactusi in natura, culectii si colectionari. Denumire populara: Craciunita, cactusul craciunului Ca si alte specii de cactusi de jungla, schlumbergera nu trebuie niciodata expusa in plin soare pe perioada .

Denumire stiintifica: Cleistocactus winteri cristata. Denumiri sinonime: Hildewinteria (sau Winteria) aureispinus, Cleistocactus . Denumiri populare: saguaro, cactus gigant. Carnegiea gigantea (Saguaro) este un cactus monotipic. Stiri si informatii despre specii de cactusi.


Informatii, articole, poze si video despre specii de cactusi. Cochemiea poselgeri Cateva poze superbe cu cactusi infloriti, dar si denumirile lor stiintifice, in caz ca va doriti un cactus frumos . SPECII DE CACTUS ingrijirea cactusilor, cactusi de desert, cactusi de padure.

Asa cum am spus si in prezentarea mea, sunt incepator in cresterea cactusilor (dupa o incercare nereusita de acum ani). Familia Cactaceae grupează plante suculente și în mare parte spinoase cunoscute împreună sub numele de cactuși. Denumire oficială: Sedum dasyphyllum Denumire populară: iarbă grasă corsicană Familia de plante: Crassulaceae Soi . Cea mai mare colecţie de cactuşi din judeţ poate fi admirată în curtea. Se pare ca intr-adevar, noi, colectionarii de cactusi, avem ceva cu soacrele avand in vedere unele denumiri ale acestor plante.


Dacă eşti fascinată de lumea cactuşilor, iată câteva soiuri care cresc repede şi fac flori spectaculoase în fiecare an. Poti invata de la cactusi ambitia de rezista, perseverenta de a inflori atunci cand totul pare potrivnic si arta de a face mult, multumindu-te cu . NOTIUNI INTRODUCTIVE Cuvântul cactus provine din greceşte Κάκτος. Gen+specie, dar o denumire completa ar putea sa arate asa:.


Cactusi - Ingrijire, Inmultire, Informati, Udare, Fertilizare,. Cactusii se inmultesc in mod obisnuit prin seminte si butasi. In decursul timpului a primit si alte denumiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare