joi, 24 mai 2018

Legarea in paralel a becurilor

Cum se MODIFICA O LUSTRA CU BECURI SĂ SE APRINDĂ 32. Pa Electricitate Gruparea surselor in paralel. Ai trei becuri si trei dulii si vrei sa le legi cu cate o bucata de cablu .

Oct 2012Legare corecta intrerupator dublu la aplica cu becuripostăriDec 2009Legarea Bateriilor in serie si in paralelpostăriIun 2008Legare becuri in seriepostăriDec 2006Mai multe rezultate de la forum. In afară de legarea în serie, în electrotehnică şi în radiotehnică se întrebuinţează foarte mult legarea in paralel (fig. 13), care prin proprietăţile . Legarea in serie si in paralel, becuri pe stativ.


Lectie Fizica Circuit Serie Si Paralel - Page 1. Exemplu de circuit in paralel: Circuitul electric al unei Iustre In circuitul paralel (al unei lustre –de exemplu), dacă se arde unul dintre becuri,. Legarea becurilor în serie, paralel şi mixt: Mod de lucru. Montam circuitul pentru studierea legarii in paralel. Masuram intensitatea curentului si tensiunea. La pornirea sau oprirea unui bec (o ramură din circuitul paralel se închide şi se deschide), funcţionarea celorlalte becuri nu este afectată; singurul lucru care se . Gruparea becurilor in serie sau in paralel.


Lectia este o noua versiune, superioara, a unei lectii publicata anterior de mine. Proiect de lectie clasa a VI a , gruparea becurilor in serie si in paralel. Exemplu de circuit paralel: Circuitul electric al unei Lustre.

Exemplu de circuit serie: Circuitul electric. Schema electrica intrerupator simplu si dublu legatura paralel si serie. Realizarea schemei unui circuit cu doua becuri legate in serie si in paralel;. Enumerarea avantajelelor si dezavantajelor legarii in serie si in paralel;. TEMA LECTIEI : Gruparea becurilor in serie si paralel.


In cazul legarii in paralel se poate constata ca cele doua becuri lumineaza mai . La legarea in serie a rezistentelor, puterile se aduna ? Daca vrei sa maresti puterea la rezistente le pui in paralel nu in serie. In general ai un fir comun pentru toate becurile(daca lampa are mai multe) si inca n fire in functie de n becuri apartinand lampii. Legarea in serie si paralel a becurilor,referat Masurarea IUR intr-un circ mixt,Circuit ramificat,Circuite de curent alternativ,Circuite,Fizica,Minimizarea func. Afla detalii despre Legarea in serie si in paralel, becuri pe stativ si vezi parerile celorlalti.


Reduceri, promotii, oferte speciale la Rechizite scolare Materiale . Lustra cu trei becuri, comanda a trei becuri cu un intrerupator dublu. SUBIECTUL LECŢIEI: Gruparea becurilor în serie şi în paralel - activitate experimentală. TIPUL LECŢIEI: Lecţie de fixare a cunoştinţelor şi de formare a . Fenomene Electrice Si Magnetice - Legarea Becurilor In Serie Si In Paralel.


Electrical and magnetic phenomena-linking bulbs in series and in parallel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare