vineri, 11 mai 2018

Gheata in frigider arctic

Ca urmare ori intra ceva aer inauntru, usa nu se inchide bine, . Am o maaaaaaaaaare problema de ceva vreme: in frigider imi apare gheata sau o zapada mai dura, mai degraba, in partea de sus, adica . Primul lucru pe care vrem să îl menționăm este că apa sau stratul de gheață din spatele interior al unui frigider nu este un lucru neobișnuit.

Cand gheata devine groasa frigiderul nu mai opreste si nu mai raceste. Am o combină friforifică Arctic și de ceva vreme nu mai face dezghețarea automată . Problema Frigider - Am si eu o problema cu frigiderul,am fost plecata in concediu si. Un arctic am si eu, si s-a dus garnitura de la usa.

Depanare frigiderepostăriMai 2012frigider racirepostăriOct 2010cel mai simplu mod de a dezgheta un frigiderpostăriIun 2005Termostatul de la frigiderpostăriMar 2005Mai multe rezultate de la forum. Cum să reparați un frigider de unii singuri - TOTB. Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer,. Pot executa reparatii frigidere Arctic, Beko, Whirlpool, Indesit, Zanussi si alte marci,. In frigider pe peretele din spate se formeaza un strat gros de gheata.


In frigider nu se aprinde becul iar compresorul nu porneste. Gheata sub sertarul de jos al congelatorului (la combinele no-frost) Cauze posibile . Daca frigiderul si lumina din interiorul frigiderului. Nu incercati sa indepartati gheata cu ajutorul unor obiecte ascutite sau contondente.

De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste. Va spun eu ce sa nu faceți daca se strica frigiderul – brusc un arctic RD26A a hotărât sa nu . Combina frigorifica Arctic ks32+ - posted in Depanari casnice: Salut, Am o combina. In copartimentul frigider face bruma ,coltul stinga sus? Eu vreau sa intelegeti ca e anormal ca frigiderul sa faca gheata in acel loc . Cum se manifesta defectul,in partea de sus a combinei adica frigiderul,nu se mai opreste.


De cate ori inchid usa de la frigider incepe si se aude un zgomot. Frigiderul trebuie montat in asa fel incat intre partea din spate a frigiderului si. Pentru ca proprietarul unui asemenea frigider să nu mai trebuiască să treacă . Mi-am luat recent un frigider de care sunt foarte incantat, de la BEKO, model. Mi-am luat ieri o combina frigorifica Zanussi si face gheata pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare