joi, 19 iunie 2014

Acte necesare mansardare casa

Documentatia necesara obtinerii acestui Certificat de Urbanism trebuie intocmita de un. Totul tine de geometria si conformarea viitoarei mansarde. Spuneti-mi, va rog, ce acte sunt necesare pentru a construi o mansarda.

Am facut un plan pentru mansardarea unei case vechi. Uneori poate sa fie necesara inclusiv o consolidare a fundatiei. ACTE NECESARE CONSTRUCTIE MANSARDA,ETAPE CONSTRUCTIE CASA,DORMITOR MANSARDA,ETAPELE CONSTRUCTIEI UNEI CASE,CASE CU . Sinteză legislativă: Cele mai importante acte normative publicate în perioada 7-11.

Daca se construieste mansarda fara autorizatie de constructie,. Mentinez ca distanta dintre casele noastre este de metri , iar casa lui . Obtinere autorizatie constructie mansarda bloc Pagina postăriMar 2013Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in. Oct 2010Mansardare podul unei case Pagina postăriIul 2008Autorizatie constructie - amenajare mansarda in pod. Costuri acte, avize, autorizatii consolidare casa mp :: CasaDex. Dar actele, avizele si autorizatiile necesare?


Am cumparat o casa veche, deja construita insa as vrea sa mai adaug o camera. Buna ziua, am o casa la care vreau sa fac extindere si mansardare. Acum un an am vrut sa fac si eu mansarda la casa in care locuiesc.

Placa de beton e necesara daca nu vrei sa iti crape tavanul de desupt. Buna, m-ar interesa costul aproximativ al unei mansardari, casa mp. Valabilitatea si corectitudinea actelor originale (consultati un avocat sau un notar). Inainte de a face primul pas in constructia casei este foarte util sa va ginditi si.


Ginditi-va la ce doriti sa construiti (constructie cu parter, etaje, corpuri, garaj, mansarda, etc). Pentru a obtine Certificatul de Urbanism, trebuie sa aveti urmatoarele acte cf. Casa a fost renovata recent, proprietarul a transformat podul acesteia. Ce acte sunt necesare pentru a intra in legalitate si care ar fi pretul lor? Lacramioara Nistor, Iasi: As dori sa imi construiesc o sarpanta de bloc si vreau sa stiu care sint documentele necesare pentru construirea unei . In primavara as vrea sa ma apuc sa mansardez casa.


Pentru intabulare va fi necesara intocmirea unei documentatii de . Casa lui este la linia de hotar al proprietatii mele. Stiam, ca aceasta declaratie era necesara pentru obtinerea autorizatiei. Dintre acestea, mansardarea unei clădiri deja existente, mai ales a unui. Cum a transformat nişte banale CONTAINERE într-o CASĂ de LUX . Casele cu mansarda au aparut acum foarte multi ani, cand a fost. Pentru a se putea face mansardare, trebuie indeplinite, in ordine, obligatoriu, mai multe.


Documente necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare