luni, 23 iunie 2014

Dispozitiv pentru kebbe

Un fel de mancare foarte popular printre producatorii de masini de tocat carne din moment ce il gasim in cutia oricarui . Masina de tocat carne Kenwood MG4este un dispozitiv foarte inteligent. Tava pentru carne cu capac de protectie impotriva prafului.

Spatiu de depozitare a accesoriilor inclus. Aveti grija sa folositi numai dispozitivul de impingere cu care este dotat. Pentru a folosi dispozitivul de preparat kebbe.


Contine elemente fabricate din metal de foarte buna.

Viteza cu care lucreaza un astfel de dispozitiv este un indice secundar. Astfel, dispozitivul este dotat cu accesoriu pentru carnati si kebbe, site de marimi . ANKO oferi de înaltă performanță kebbe mașini și echipamente de prelucrare a produselor alimentare de proiectare pentru fabrica de produse alimentare, . Accesoriu pentru rosii, kebbe si carnati, Capacitate mare de tocare, Culoare - Inox,. Altele, Dispozitiv de impingere, Revers, Picioruse anti-alunecare . Orfali's Sandwiches and Wide Kebbe Choices: Sodeco, Beirut - Duration: 12:43.


Dotată cu numeroase accesorii: site, accesorii pentru kebbe şi cârnaţi,. Accesoriu carnati Accesoriu Kebbe Dispozitiv de impingere Cutit Mele de.

Masina de tocat Moulinex HVcu accesoriu pentru kebbe Masina de tocat carne Moulinex ME411 capacitate de prelucrare 1kg, putere 1200W, culoare alb, . Masina tocat carne Moulinex HVME61 17W, Capacitate tocare 2. Acest spatiu de depozitare a accesoriilor va ajuta sa pastrati toate accesoriile Philips de . Palnii pentru carnati Tava pentru carne cu capac de protectie impotriva prafului. Dispozitiv pentru Kebbe Spatiu de depozitare a accesoriilor inclus . Introduceti axul cilindric, cu capatul de plastic inainte, in dispozitivul de taiere. Aparatul este pregatit acum pentru prepararea kebbe-ului. Cauți manualul de instrucțiuni pentru Philips Viva Collection HR2726? Vezi manualul de utilizare al acestui produs aici, absolut gratuit.


Tava pentru carne cu capac de protectie impotriva prafului Dispozitiv pentru Kebbe Dispozitiv pentru Kebbe Spatiu de depozitare a . Punerea în funcţiune cap pentru tocat (a), Accesoriu kebbe (i) – Инструкция по эксплуатации. Ataşament pentru kebbe: Da Ataşament pentru cotlete: Da Dispozitiv de extras sucul de rosii: Da Ataşament pentru cârnaţi: . Moulinex Abakan ME4161: Performanta intr-un singur dispozitiv, cu masina de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare