luni, 30 iunie 2014

Certificat de nastere romanesc pentru moldoveni pret

Actele necesare pentru înregistrarea naşterii în Republica Moldova sunt: - certificatul. Cetăţeanul român trebuie să prezinte certificatul de naştere românesc. Atenţie: Nou născutul nu trebuie să aibă certificat de naştere moldovenesc!

La Consulatul Roman Chisinau se depun actele doar in baza de programare. Ambasada României în Republica Moldova anunță despre o simplificare obținere a certificatului de naștere românesc. Certificat nastere MD (cel in romana) + copii xerox ; 3.

Mi-am facut programarea pentru certificatul de nastere pentru data. Teodora da poti reusi,daca mergi in Romania sa-l faci,in 2. CN pentru nou-nascut se face doar la Bucuresti, daca aveti domiciliul in Moldova. Certificat de nastere - Pagina 5postăriIun 2013Pentru minorpostăriAug 2012Transcriere adeverinta de nastere la BucurestipostăriIan 2010Transcriere adeverinta de nastere la ChisinaupostăriIan 2010Mai multe rezultate de la vreau-cetatenie. Regiunea: Moldova, Republica: , Chișinău mun. Dovada redobândirii cetăţeniei române ( Certificat de cetăţenie) – original şi copie xerox;.


Fotocopie după copia legalizată a certificatului de naştere;. Acte necesare transcrierii certificatului de naştere a copilului minor:. Pentru a obţine un act de identitate român parcurgem următoarele etape .

Moldova juramantul pentru Romania,acum ca sa fac certificatul de nastere si de. Persoanele care au dobândit cetăţenia română prin naştere sau prin adopţie şi. Primăria localității din România în care aveți domiciliul legal.


Minorii în vârstă de peste ani solicită transcrierea certificatelor de naştere în nume. Certificatul de nastere romanesc va fi mai usor de obtinut. Despre asta a anuntat astazi Ambasada Romaniei in Republica Moldova, iar motivul.


Obtinerea certificatului de nastere romanesc prin transcrierea celui moldovenesc. Certificatul de naştere romanesc se poate obtine fie la . Transcriem certificate de naștere și căsătorie pentru cei cu domiciliu în România. Transcriem certificate de nastere, casatorie, divort si deces in Romania.


Certificat de nastere sau casatorie emis de Republica Moldova - original pentru cei cu domiciliu in Romania; 2. Uk sa obtina certificatul de nastere romanesc al.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare