joi, 19 iunie 2014

Nume de cactusi

Si cand va astepta un raspuns emotionant la de ce mi-ai pus numele asta? Cactus, Poze cactus, Tipuri de cactus, Gradini cu cactusipoze-gradini. Grupeaza plante suculente si spinoase cunoscute impreuna sub numele de cactusi.

Multe plante suculente au o mare asemanare cu cactusii si . Este foarte frumoasa colectia de cactusi imi plac nespus de mult la fel si numele acestora cam . Nu o sa incerc identificarea, pentru ca nu sunt expert la cactusi. Provenienta numelor unor cactusi - elogiu inaintasilorpostareDec 2015Cactusi cu flori lipitepostăriOct 2009Mai multe rezultate de la egradini.

Cochemiea poselgeri Cateva poze superbe cu cactusi infloriti, dar si denumirile lor stiintifice, in caz ca va doriti un cactus frumos ;) Echinocereus pecti. Familia Cactaceae reprezinta (numai) una din categoriile de plante suculente, mare parte spinoase, cunoscute sub numele generic de cactuşi. Exista aproximativ 25de specii de cactusi, care fie cresc pe verticala,. Daca este sa spunem lucrurilor pe nume, nu pretinde nimeni ca a fi parintele unui .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare