miercuri, 11 iunie 2014

Aparat anti rozatoare

Preturi pentru DISPOZITIVE ANTIROZATOARE de la 5lei. Aparat de alungat cartite si alte rozatoare subterane pe o suprafata de 15mp. Oferta de aparate ultrasunete capcane impotriva rozatoarelor anti-rozatoare antirozatoare soareci sobolani dihor.

Anti Pasari) cat si aparate anti insecte cu ultraviolete . Alege din oferte pentru aparat anti rozatoare. Aparat anti rozatoare - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. DUO Pro Pestrepeller - este un dispozitiv anti-rozătoare ce emite unde ultrasonice.

Aparat antirozatoare (soareci, sobolani) - Sunt fericitul mostenitor al unei case la tara. Din pacate, imobilul este invadat de sobolani. Cumpara Aparat ultrasunete PS 9Brandbox, anti rozatoare, 450mp la cel mai bun pret.


Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda . Aparat combinat anti soareci sobolani insecte STOP-20- buc. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Cumpara Aparat cu ultrasunete pentru alungat rozatoarele, Duo Pro. Aparatul in sine prezinta o variatie a celui mai popular dispozitiv anti sobolani cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare