marți, 24 iunie 2014

Cele mai productive soiuri de vita de vie

Cele mai bune din punct de vedere gustativ sunt soiurile cu coacere tardivă care. Roz Românesc – cel mai productiv soi de struguri de masă. Vita de vie Alba de masa Muscat de Poloskei.

Magazinul nostru este locul ideal unde poti sa alegi cele mai bune soiuri de vita regala. Va rog sa faceti si un calcul de producator: graul si apa sunt cele. Sunt multe tari cultivatoare de vita de vie care nu raporteaza aceste date.


Origine: varietate de struguri originară din Transilvania.

Soiul a fost identificat, în jurul anilor 192 în podgoria Tarnave, mai exact în comuna Danes. Strugurii sunt poate cele mai delicioase fructe ale toamnei, iar in plus sunt extrem de sanatosi si recomandati de catre medici pentru . Este un soi raspandit mai mult in Transilvania si nordul Moldovei. Este foarte productive, dar cu un gust puternic foxat (greoi).


Da vinurile cele mai bune si intens colorate dintre toti hibrizii. Soi nou de viţă-de-vie cu termenul de coacere foarte timpuriu (110-1zile). Codreanca (şi Feteasca Neagră din cele tehnice).


Va rog sa imi recomandati soiuri productive care se preteaza la . Butaşul de vie din grădina proprie rodeşte struguri superbi, dulci, delicioşi, cu boabe mari.

Trebuie doar să plantăm soiurile mai rezistente, care ţin piept bolilor, gerului,. Face parte din soiurile foarte productive, timpurii, rezistente la secetă. Se mai numeşte şi Cogliano, perioada de coacere fiind la începutul lunii august, are. Este un soi de masă, având perioadă de maturare târzie, creştere viguroasă,. Vița-de-vie este planta pe care o regăsim și în Biblie și asta nu este.


Sunt printre cele mai apreciate soiuri și datorită coacerii lor. Este considerat un soi productiv, recoltându-se 4-kg de struguri de la un singur butuc. Din cele mai vechi timpuri - viticultura a fost şi rămâne pentru Republica Moldova una din.


Rezistenţa la principalele boli criptogamice ale viţei de vie este slabă. Lora este un soi calitativ, productiv şi transportabil, poate fi utilizat în stare. Soiul Arcadia se încadrează printre cele mai valoroase soiuri de struguri pentru.


Codreanca Soi nou de viţă de vie cu termenul de coacere foarte timpuriu. Soiul este productiv şi rezistent la îngheţ (-23º C), mană, putregaiul cenuşiu. Strugurii sunt foarte mari, in greutate de 350-600g si chiar mai mari (kg). Cele mai gustoase soiuri de struguri româneşti. Cum s-au „jucat“ cercetătorii viticoli ca să obţină viţă de vie productivă.


Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Este unul din cele mai vechi soiuri de vita de vie (fiind cultivat inca de pe vremea geto-dacilor) care a supravietuit atacului filoxeric de la sfarsitul sec XIX ,cand . Sc Kertimag România comercializează la standarde de calitate ridicată şi preţuri competitive peste cca soiuri de butaşi de viţă de vie altiotă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare