vineri, 13 iunie 2014

Nuante de mov pentru dormitor

De pilda, intr-un living in care predomina nuante pastel de bej, crem sau ivoire un fotoliu mov sau violet va deveni punctul de atractie al . Mai mult, cercetarea a constatat că nuanţele din dormitor afectează . Crem si bej sunt nuante de pamant foarte recomandate in dormitor,.

Alte nuanțe intense ce derivă din violet au puterea de a conferi extravaganță unui interior, chiar. Nuante de mov lavanda pastelate in living. Baie cu faianta mov inchis si gresie crem; Birou zugravit in violet cu mobila alba. Perdele simple violet pentru dormitor; Perete de mozaic in nuante de mov si .

La inceputul lui 201 cunoscutul Institut Pantone a desemnat Radiant Orchid drept culoarea anului. Tu stii ce culoare sa alegi pentru dormitor - Decopera idei de culori pentru. Aceasta culoare stimuleaza meditatia, asa ca poate fi utilizata pentru decorarea dormitorului principal. Culorile ideale pentru un dormitor Feng Shui sunt nuanţele de pământ, bej, crem şi mov lavandă.


Articole despre din ce culoare se face violet, alb, culoare dormitor rosu, dormitor. Nuantele de roz pal pot fi utilizate in orice incapere a locuintei, intrucat sunt . Dormitor violet: Daca iti doresti un dormitor modern, atunci varuieste peretii. De asemenea, iti poti vopsi peretii in nuante de roz pal sau lila.


Mov crem sunt doua culori ce se pot regasi intr-un dormitor feminin.

Diferite nuante de mov – deschis, „pruna”, lila etc. Daca in moda, nuantele de mov au creat o adevarata obsesie in ultimele sezoane,. Nuantele alese: violet, ocru si auriu se completeaza si se pun in valoare una pe alta. Folositi atat nuante reci, cat si calde alaturi de culori neutre pentru a crea un . Combinat cu nuante indraznete de rosu, portocaliu sau mov si motive florale, grafice si vintage, griul transforma un dormitor banal intr-unul fabulos. Alege, în schimb, nuanţe calde şi deschise cum ar fi ivory, crem,.


Crem, alb sau orange deschis în living, roz, auriu sau alb în dormitor, crem . Mobila intr-o nuanta de mov deschis da impresia de eleganta si de . In ultima vreme a aparut tendinta de a zugravi casa in cat mai multe nuante. Iar dormitorului trebuie sa ii acordam cea mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare