vineri, 27 iunie 2014

La fantana srl

La Fantana va ofera abonamente personalizate de apa filtrata,apa de masa, apa de izvor, apa plata, watercoolere, aparate cafea, furnizare de cafea si ceai. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Productie de apa naturala de izvor necarbonatata LA FANTANA;- Livrare de watercoolere (dozatoare de apa);- Furnizarea apei naturale de izvor LA F. Forum La Fantana - totul despre firma, companie, mediul de lucru, atmosfera,. LA FANTANA SRL, din Brasov — Descriere, date de contact, produse şi servicii.

See who you know at La Fantana SRL, leverage your professional network, and get hired. La Fantana SRL bottles and distributes spring water for offices in Romania and Serbia.

It extracts, processes, and bottles spring water; and offers services for flat . Citeste recomandarile despre La Fantana S. Punct Lucru Bacau - Fax si scrie parerea ta. Afla parerile clientilor si imbunatateste imaginea afacerii tale in . La Fantana este o companie care are ca principal domeniu de activitate aprovizionarea cu apa in sistem watercooler - Citeste ultimele stiri despre La Fantana . Rapoartele DEMO de mai sus NU CONTIN date apartinand firmei La FÂntÂna Srl ! Compania La Fantana au fost infiintata in anul 199 cand antreprenorul Cristian Amza, alaturi de alti doi investitori, a fondat Aqua Natural. Innova Capital deține din acțiunile La Fântâna, liderul pieței de.


Bilanțurile La Fântâna SRL indică o creștere cu o treime a cifrei de . Domeniul principal de activitate al LA FÂNTÂNA S. CAEN: Productia de bauturi racoritoare nealcoolice, productia de ape minerale si alte ape imbuteliate . SC LA FANTANA SRL - PUNCT DE LUCRU DEVA, DEVA. INFORMATII FINANCIARE ŞI FISCALE STATUS: Funcţiune COD FISCAL: 345428DATA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare