luni, 10 aprilie 2017

Bison glass

STINGATOR CU PULBERE PRESURIZAT PERMANENT. Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise . CO2), stingatoare de incendiu cu spuma aeromecanica.

Din cate se observa, stingatorul cu pulbere (P) este cel mai eficient. Un alt aspect important este termenul de garantie al acestuia. Stingator cu pulbere tip Pportabil ,cu suport pentru fixare. Utilizare: Focar de tip 5A 21BC Timp minim de descarcare: 1.

Gama de produse: - stingătoare portabile: P P P P P P10. Cele mai utilizate stingatoare sunt cele care au ca agent de stingere pulberea, acestea acoperind toata gama de clase de . Vindem toate modelel de stingatoare cu pulbere (P P P P P P5 P100). Cu siguranta iti putem recomanda un model pentru nevoile tale!


Stingatorul Peste incarcat cu pulbere tip BC sau ABC si are o greutate a incarcaturii de kg. Jetul stingatorului Pare o lungime de m si se descarca in 12 . Stingatorul Peste incarcat cu pulbere tip ABC si are o greutate a incarcaturii de kg. Jetul stingatorului Pare o lungime de m si se descarca in secunde. Stingatoare cu Pulbere Cluj pentru Stingere Incendii Auto, Spatii de Firma Mici, Medii si Spatii Deschise Disponibile spre Vanzare prin River Trade care va Ofera .

Agentul de stingere folosit de acest tip de stingatoare este pulberea ecologica uscata universala tip ABC sau BC in functie de focarul de incediu. Stingatoare cu pulbere presurizate permanent. STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC , P1.


DESTINATIA PRODUSULUI Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu . AGENTUL DE STINGERE - pulbere ecologica uscata universala ABC-E care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Stingătoarele cu pulbere sunt potrivite în special pentru medii cu risc de incendiu mixt. Temperatura admisă a stingătoarelor cu pulbere este de la -20°C la +60.


Stingătoarele au o presiune de încărcare de 14-bari şi sunt prevăzute cu supapă de . Utilizarea corecta a stingatoarelor cu pulbere. Stingatoare TUNGUS cu pulbere ABCE EN cu. Stingator presurizat permanent, cu sistem de stingere prin pulbere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare