vineri, 28 aprilie 2017

Suport pentru flori din lemn

Suport flori , ghiveci din lemn mobilier gradina rustic. SUPORT FLORI, IN DOUA TREPTE, CU GARDUT SPATE . Iti doresti multe ghivece cu flori in casa, dar ai probleme cu spatiul. Bucati de lemn, de preferat ar fi sa fie de bra pentru ca este un . Suporturi pentru flori din lemn, Confectii din lemn.


Cele mai bune oferte la cele mai mici preturi! Produs Ghivece si suporturi pentru flori din lemn.

Suportul de flori este disponibil pe diverse dimensiuni. Lemnul este tratat pentru a rezista la interperi si lacuit in . Ececutam:fantani rustice,roabe pentru flori,suporturi pentru flori.

Suport flori - Căruţă din lemn (alb, maro, alb-maro, vișiniu. în coș. 108037. Suport flori - Căruţă din lemn (alb, maro, alb-maro, vișiniu). Suport pentru flori din lemn il poti aseza pe peretele de pe veranda sau hol. Suportul este prevazut cu un raft dreptunghiular unde poti aseza florile si inele de . Avem peste produse in categoria Suporti ghiveci cu preturi de la 6. Suport pentru ghiveci, din lemn, rotun X CM.


Mie mi-au placut intotdeauna casele obisnuite din filmele americane, cu veranda si un leagan la intrare. Se preteaza pentru a decora ghivecele de flori din plastic oferind un surplus de eleganta atunci cand este oferit cadou . Suport flori realizat handmade din lemn uscat poza 1: euro poza 2: euro poza 3: euro La comanda se pot face diferite modele. Scarile duble din lemn pot deveni un suport extrem de decorativ pentru ghivecele cu flori. Ele dau un farmec rustic si se integreaza perfect in . Suportul permite asezarea a ghivece de flori intr-un spatiu relativ mic.


Este executat din lemn de fag baituit si lacuit. Este demontabil si se livreaza sub forma de . Aspectul suporturilor de lemn pentru flori depinde de stilul dumneavoastra. Aceste pot varia in forma de la cosuri, jardiniere, butoiase pana la suporturi de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare