luni, 10 aprilie 2017

Furtun de picurare

Furtun de picurare - tub Adritec 1m la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Irigatii cu picatura. Banda pentru irigare prin picurare Hydro-S mil mm 11cm 2286m.

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Irigarea prin picurare permite controlul umiditatii in sol, al dozelor de ingrasaminte care se aplica, al bolilor si daunatorilor. Irigare gradina cu sistemul banda de picurare.


Furtun picurare de la importatori, producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.

Furtun picurare de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Irigarea cu tub de picurare care poate fii pregaurit la distante diferite sau negaurit pentru care se folosesc duze acolo unde este necesara irigarea,este eficace . A-TAPE - PRET REDUS, Va oferim preturi reduse la ultimele role de banda de picurare. Preturile sunt disponibile numai la aceste marimi, profitati rapid de . Irigare prin picurare, banda de picurare pt legume, tomate, castraveti, ardei, varza, conopida, pepene verde, pepene galben, capsuni, cartofi, flori.


Tub, pricurare, importator si distribuitor instalatii si sisteme de irigare prin picurare, banda, tub pt legume, flori, livada, vita de vie. Acest produs poate fi utilizat la irigarea culturilor de legume, flori, livezi, vita de vie, gazon, etc. Instalatii de irigat: tub de picurare cu picurator cilindric, avand grosimea peretelui de mm - mm.


Tub de picurare cu durata de viata de pana la ani-1.

Teava polietilena tub picurare ( tub orb ). Udare prin picurare pentru casa, gradina si in camp. Irigatii prin picatura cu banda, tub cilindric, duze sau tije picurare. Furtun de picurare intins pe randuri duble pentru legume. Etichete: construire irigare prin picurare, furtun irigare, furtun irigatii picurare, . Irigarea prin picurare este solutia cea mai eficienta pentru irigarea culturilor de legume in solarii si in camp, flori, vita de vie si pomi fructiferi.


Furtun picurare Dirrigo (cu pastila) – rola: 1000ml. Furtun picurare Hirro – rola: 30ml – minim role. Cumpara Furtun cu picurare Rehau mm online de la eMAG la pret avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare