miercuri, 26 aprilie 2017

Busturi plastic ieftine

Vand busturi de dama din plastic pentru expunere haine in standuri, . Vind busturi realizate din material plastic termorezistent de dama si de barbati, picioare barbati, buc albe de dama ma refer la ultima poza si cele albe costa . Bust croitorie; bullet Busturi accesorii. Bust manechin - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Manechini barbati si femei, busturi manechini.


Manechini plastic femei si barbati la pretul de NUMAI 2ron, busturi femei si barbati la ron, manechini vitrina . Vand busturi Dama si busturi barbati.

Culori disponibile: Matt White, Mat de Fildeş, Matt Black, piele colorata. Busturile din plastic porneau de pe la lei, cred. Emidale este lider in Romania, pe piata de accesorii vestimentare inca din 199 acum si in varianta de mercerie online!


VAND MANECHINE DIN PLASTIC SI FIBRA DE STICLA FEMEI SI. Stendere,manechine,busturi,umerase,capete,cabina proba,pret convenabil. Vand stendere, cosuri cromate, umerase, busturi, super preturi! Busturi Aceasta categorie contine produse. Bust fibra de sticla suport metal cromat dama nuanta pielii.


Bust coliere velur negru cu burete 15xcm.

Bust negru 15xcm cu burete 3lei, Bust coliere velur . Cumpăr umerase și manechini din plastic ! Manechin Fix (Bust) Design Fluturi Alb Si Negru. Manechin croitorie reglabil 'Dressform Prymadonna' (bust croitorie ajustabil - marimea S). Manechinii si busturile comercializate de magazinele noastre sunt realizate din material plastic termorezistent de culoarea pieli,urmaresc indeaproape liniile corpului.


Vindem diverse produse si servicii Total Tehnic va ofera la preturi ieftine, . Bust dezvelit la Spitalul Aristide Serfioti, de Ziua Medicinei Militare. Un material mult mai ieftin decât bronzul şi decât marmura, dar şi mai puţin trainic decât. Alte lucrări în bronz artistul le-a turnat la Combinatul Fondului Plastic Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare