miercuri, 5 aprilie 2017

Dracena fragrans ingrijire

Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare,. Dracena fragrant (Dracaena fragrans) Descriere: Planta cu tulpini de circa - m inaltime in mediu de cultura, cu rozete de frunze viguroase, . Daca esti o persoana destul de activa ce nu poate sa acorde o atentie deosebita florilor, dar cu toate astea isi doreste, ei bine am gasit .

Dracaena fragrans prezintă o tulpină nudă (fără frunze, ramuri), lemnoasă şi destul de groasă, care poartă pe vârful sau un mănunchi de frunze verde închis cu . Dracaena a devenit incredibil de populară ca plantă-mostră, creând un punct focal impresionant şi atractiv În camera de zi sau hol. Dracaena este ușor de îngrijit ca plantă de apartament. Dracaena fragrans este originară din Guineea, are o tulpină .

Dracaena Massangeana trebuie asezata la lumina dar nu in soare direct. Usor de ingrijit, Dracaena Marginata este una dintre cele mai populare. Dracaena deremensis, Dracaena fragrans, Dracaena godseffiana si . Speciile Dracaena fragrans si Dracaena marginata suporta si o amplasare cu mai putina lumina, dar acest lucru le va incetini cresterea.


Dracena fragrans are frunze late, lungi, un pic crete la margini. Exista specii cu o dunga galbena, lata, pe mijlocul frunzei, sau cu frunzele un . Una dintre cele mai cautate plante de apartament este Dracaena. Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia Agavaceae si . Dracaena are frunze lanceolate si arcuite care cresc sub forma de tufa in partea.

Dracaena fragrans are frunzele foarte late, lungi si arcuite. DRACAENA FRAGRANS (ALETRIS FRAGRANS) - Frunzele sunt asezate in varful. Ingrijire Pulverizarea plantei cu apa sau stergerea frunzelor cu un burete . In primavara, Dracena poate fi scurtata drastic prin taierea la jumatate sau chiar mai mult a ramurilor.


Dracena este o specie des intalnita in apartamentele iubitorilor de plante exotice. Lucrarile de ingrijire a pomilor fructiferi tin in primul rand de protejarea . Denumire stintifica: Dracaena fragrans Familia: Agavaceae. Totusi, inainte de a ne achizitiona o planta trebuie sa ne informam asupra conditiilor de ingrijire si . Dracena - BunaMie una imi place la nebunie aceasta planta, pe care am primit-o. Am o dracena de ani, planta este foarte usor de ingrijit, le place turba . Una dintre cele mai obisnuite plante de apartament, cu pretentii mici, si care se dezvolta bine chiar si in colturi mai umbite ale camerei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare