miercuri, 26 aprilie 2017

Borcane pentru miere pret

Furnizor de ambalaje: borcane, capace, sticle, damigene. Pentru miere, muraturi, gemuri, vin, tuica, suc, etc. Preturile de transport cu ramburs: 50buc - RON; 100buc - RON; 150buc - RON; 200buc - 40 .

Ambalaje miere, borcane miere, maturatoare inox, maturatoare plastic. Borcanele de sticla din oferta noastra au preturi foarte avantajoase pentru revanzatori (magazine alimentare, supermarketuri etc.) – ambalare la bax si palet, . Acestea pot fi umplute cu bomboane, miere de albine, polen, seminte sau siropuri si . Oferte produse si servicii: borcane pentru miere.

Producatori, distribuitori, furnizori - Cutii plastic cu insert pentru borcanele miere, C. Comanda online borcane din sticla pentru muraturi, gemuri, compoturi, miere, cu capac metalic prevazut cu garnitura de cauciuc natural pentru etanseizare . Am ajuns aici cautand flacoane si borcane pentru miere. Exista dozatoare simple (cele mai simple), semi-automate la preturi accesibile, asa . Vremea secetoasă a ajutat albinele: Au apărut primele borcane cu miere de rapiță și miere de salcâm. Lista de preturi pentru produsele apicole Dulceata Florilor.


Aflati preturile la polen, propolis, miere si tinctura de propolis. Miere Produse Asemanatoare cu: VAND MIERE TEI SI POLIFLORA RON BORCAN 800G - PRET incepand de la Lei. Chisinau, care-s cele mai mici preturi en detail din tara, de fapt.

Apicultorii au inceput sa vanda primele borcane de miere de rapita si de. Acestia sunt de parere ca pretul kilogramului de miere va scadea in . Producator miere de albine comercializeaza diferite sortimente de miere de albine 1 naturala! Dragi prieteni, va amintim ca preturile de pe BORCANE.


MD sunt cele mai mici preturi en-detail din tara! Producător: Pricop Ionut Intreprindere Individuala Cod produs: ambalaj-cadou-1kg. Borcanele marturii cu miere de albine ambalate dragalas intr-un saculet colorat.


Marturii pentru nunta: borcanele de miere si bomboane cu etichete personalizate, fundite si panglici, borcanele cu lingurita din lemn. Capacitate miere : 4gr Borcanul se vinde impreuna cu capac. Pret final, costul exact al transportului va fi calculat si confirmat telefonic ! Aici poti comanda toate produsele tale preferate la calitatea si preturile din hipermarket-urile Carrefour.


Miere de albine poliflora San Francisco 500g 4(2).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare