luni, 17 aprilie 2017

Caut firma de curatenie cluj

Angajam operatori curatenie in Cluj Napoca. De Curatenie Joburi disponibile in Cluj pe Indeed. Firma de curatenie angajeaza personal (femei) pentru curatenie institutii de. Cautam persoane cu experienta in curatenie pentru a lucra ca femeie de . Curatam curti,case,podrui,beciuri,hale etc Cluj +transport la groapa de gunoi.


Si-a deschis de doi ani firma de curatenie printr-un program cu finantare europeana si acum vrea sa aduca si altceva pe piata. Firma de curatenie din Cluj Napoca ofera o gama larga de servicii profesionale de curatenie si intretinere a spatiilor de biroului si locuintei cu aparatura de .

Citeste mai departe… Punctul de lucru al Americlean din Cluj administreaza si acopera zona din Ardeal , din jurul Judetului Cluj . Firme servicii curatenie,Campia Turzii Cluj,Cluj,Cluj Napoca Cluj. CleanDex - Firma de curatenie Cluj Napoca Firma Cleandex presteaza . Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o. Firma Curatenie Cluj Splendorama Ofera Servicii Profesionale de Curatenie in Cluj Napoca pentru Spatii Birouri, Spatii Comerciale sau Recent Amenajate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare