miercuri, 2 august 2017

Bioactivatori fose

SCAPA DE VIDANJARE - Bioactivatori profesionali pentru fose septice. Subsantele noastre descompun substantele . Pagini similareDescriere: Sunt produse biologice, bioactivatori fose septice contin un complex de microorganisme ne-patogene, pentru asigurarea si mentinerea optima a fosei .

Bioactivator BIO-SEPTIC Te-ai saturat ca atunci cand ti-e lumea mai draga sa fii nevoit sa chemi vidanja pentru ca fosa septica este plina, te-ai saturat de .

Bioactivatori sau bacterii pentru fosa ca sa vidanjezi cat mai rar si sa scapi de mirosurile neplacute ale fosei. Bioactivatori pt fose septice - S-au spus cam toate pana aici despre bioactivatori, ce si cum. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FOSE SEPTICE.


Preturi pentru FOSE SEPTICE de la 1lei.

Bioactivatorul LC BEL lichid este conceput pentru haznale, fose septice colectoare de toate tipurile de apa:. Bioactivator pentru toate fosele Oxygen -kg. Deblocant reactivant biologic Oxygen fose supraincarcate - 1kg. BIOACTIVATORI, INTRETINERE FOSE SI TEVI - : Solutie biologica desfundat tevi 1l DONAIRE Cod 310 Solutie bio deblocare 1l EPUR, Intretinere tevi . CO Leader , importator solutii bioactivator fose septice.


Daca deja ai o fosa septica inseamna ca ai nevoie si de bioactivatori. Fara acesti bioactivatori, fosta septica nu va functiona in parametrii . Nu folositi nici o solutie de bioactivatori sau cum s-o mai fi chemand pentru. A folosit cineva bioactivatori pentru o fosa clasica din beton? Comanda online de la Covera, bioactivatori pentru fose septice de la pretul de 2lei.


Bacterii activatoare pentru fose septice ecologice. Te-ai saturat ca atunci cand ti-e lumea mai draga sa fii nevoit sa chemi vidanja pentru ca fosa septica este plina, te-ai saturat de mirosurile care apar in baie: . Este intr-adevar nevoie de aditivi sau de alte substante chimice pentru fose ecologice, care sa le mareasca durata de viata sau sa previna eventualele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare