miercuri, 16 august 2017

Sera subterana

Ieftine și eficiente, serele subterane sau îngropate sunt o modalitate foarte bună pentru cultivatori de a produce legume pe tot parcursul anului . Cand zic sera subterana nu va ganditi ca e toata ingropata in pamant si ca iluminarea se face cu becuri. Sera subterană este o construcţie destul de interesantă, care combină principiile încălzirii solare pasive cu proprietăţile solului care protejează .

Un fermier din Mangalia s-a pus pe cultivat legume la adancime, pentru a folosi caldura pe care o da pamantul . Cultivatorii din climate mai reci utilizeaza adesea abordari diferite pentru a extinde sezonul de crestere sau pentru a da un impuls de crestere . Atenție, dacă sera subterană este mult mai lată, atunci acoperișul trebuie gândit astfel încât să nu cedeze când e vânt mai puternic, ploaie .

In timp ce ai nostri se vaita mereu ca e greu in agricultura si depind de capriciile vremii, asiaticii si-au facut sere sub pamant. De exemplu, informatiile despre sera subterana. Pe care le-am primit si eu de la cineva, mi s-au parut foarte utile si demne de a fi impartite cu . SERA PASIVA, ECO-SOLARA - PRINCIPII DE FUNCTIONARE. PLOAIE SUBTERANA - Deoarece intre aerul captat din sera si temperatura . Aboneaza-te la canalul meu de pentru a primii notificari cu articole si filmulete noi.


Sera subterana are doar acoperisul afara, iar peretii sunt ingropati in pamant datorita faptului ca solul pastreaza o temperatura constanta, . O parte din producţia de roşii provenite din sera îngropată va ajunge. Ieftine și eficiente, serele subterane sau îngropate sunt o modalitate foarte bună pentru .

Conform proiectului, investiţia într-o seră subterană de 1metri. Cand am construit sera prima data, am fost entuziasmat pentru ca imi doream sa simt cum e in interior, asa ca imediat am tras fermoarele usii si . Ieftine si eficiente, serele subterane sau ingropate sunt o modalitate foarte. Atentie, daca sera subterana este mult mai lata, atunci acoperisul . Serele subterane sau ingropate, produc legume pe tot parcursul. Atentie, daca sera subterana este mult mai lata, atunci acoperisul trebuie . Așa că au proiectat și construit o seră subterană pentru a produce. Se poate amenaja în așa fel încât sera să fie exploatată și iarna și vara.


Una dintre ideile de investitii ar putea fi conceptul de sera subterana, o sera care se foloseste de resurse naturale pentru a asigura un mediu . Revised Version -2002- Benson Agriculture and Food Institute Brigham Young University B-Provo, Utah 846-i- Table of . Acesta va avea rolul de a drena surplusul de apă din sera subterană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare