luni, 28 august 2017

Inregistrare certificat digital anaf

ANAF Servicii online Declaraţii electronice Acces controlat la dosarul contribuabilului Inregistrare certificate calificate . Acest certificat digital este denumit în continuare certificat digital calificat. Cu acest document vă înregistraţi acum la ANAF, astfel: intraţi pe portalul ANAF, .

ObŃinerea certificatului digital calificat . Procedura de inregistrare a certificatului digital la portalul ANAF. Aceste instructiuni descriu etapele necesare pentru a va putea inregistra cu . Procedura de reinnoire a certificatului digital la portalul ANAF.

Cererea pentru utilizarea unui certificat digital calificat se. Formular 1pentru inregistrare certificate calificate persoane juridice. Accesati portalul ANAF, pagina Declaratii electronice, meniul Reinnoire certificate calificate . Acest certificat digital este denumit certificat digital calificat.


Documentul de confirmare a certificatului digital calificat, se. Ele trebuie reinnoite inainte de trecerea acestei perioade, iar noile certificate digitale trebuie inregistrate la randul lor pe portalul ANAF. Servicii on-line Declaratii electronice.


Inregistrarea certificatului calificat pe site-ul ANAF. Accesați Declarații ANAF - Care este procedura de înregistrare în sistemul ANAF?

R: După obținerea certificatului digital, descărcați documentul de . Certificatul digital calificat emis de certSIGN, furnizor acreditat de servicii de certificare în. Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Deoarece procedura de obţinere a certificatului digital calificat. Declaraţii electronice, opţiunea Înregistrare . Documentul de confirmare utilizat pentru inregistrarea unei noi semnaturi. Conform ANAF, documentul de confirmare a certificatului digital . Cu certificatul digital calificat emis de certSIGN poţi semna electronic si depune.


PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE ÎN SISTEMUL ANAF. Certificatul digital calificat de semnatura electronica trebuie inregistrat in sistemul ANAF inainte de a putea fi folosit pentru transmiterea online a . ANAF, meniul Depunere declaraţii, modulul Înregistrare certificate calificate. Procedura de obtinere si inregistrare a certificatului digital calificat pentru.


ANAF, meniul Depunere declaratii, modulul Inregistrare certificate . Documentul este semnat de Autoritatea de Certificate “ CertDigital” si este. Pentru inregistrarea certificatului digital se incarca documentul de confirmare pe . Semnatura electronica prin utilizarea certificatului digital va asigura dreptul de a. In acest caz, persoana fizica se poate inregistra la ANAF pentru a depune .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare