joi, 10 august 2017

Fabrica barci galati

Fibromarine este o societate specializata in constructia de barci din fibra de sticla, la comanda, cu motor sau vasle, pentru ape curgatoare sau statatoare. Oferta ambarcatiuni si motoare pentru ambarcatiuni, ambarcatiuni pentru pescuit, sportive, cruisers, Johnson,. Producatorul tau de ambarcatiuni si nave de pasageri.

NOU: Oferta noastra de Catamarane - 2014. Cu peste ani de experienta ca lideri pe . Pagini similareConstructor barci din fibra Tulcea - Ivanov Ambarcatiuni.

Barca din fibra de sticla pentru pescuit si agrement 6. Braila si tata din Galati ) au fost mai puternice si mi-au calauzit pasi spre Dunare si Delta,. In prezent societatea noastra produce o gama variata de ambarcatiuni sub brendul propriu ROMCRAFT, remorci pentru ambarcatiuni, prelate, . Barci de vanzare, Barci de pescuit, Barci de agrement, Barci cu motor, Barci noi, Barci din fibra, Salupe , Ambarcatiuni, Barca, Ambarcatiune. Constructor ambarcatiuni, Dunarea Nautica Corsar Nautic realizeaza si asigura service ambarcatiuni, vinde peridocuri si.


Va fi, deci, mare nevoie şi de bărci, în Galaţi. Pe piaţă construcţiilor de ambarcaţiuni există, însă, doar vreo patru-cinci firme autohtone active, . Barca fibra de la producatori, importatori, prestatori servicii directi prezenti pe. Ambarcatiune din fibra sticla Doina Bratesul Scm Localitate: Galati .

Barca fibra de la producatori, importatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Localitate: Galati Judet: Galati Producator. Barci pescuit de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Barci pescuit de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe.


Barca pescuit + motor Yamaha cp-4T Simdan-Decor Srl Localitate: Galati . Barci agrement de la producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Daca ceea ce cautati este o barca de agrement sau o barca pentru pescuit firma Uprucpol fabrica si comercializeaza. Selva srl, producator ambarcatiuni de agrement, DN5 Hinova, jud.


Auto, moto si ambarcatiuni Ambarcatiuni. CORSAR NAUTIC SRL - Galati, GALATI - Dunarea nautica produce o gama variata de ambarcatiuni noi, barci, structuri plutitoare, peridoace la un inalt standard . Ce parere aveti despre barca tip laguna 5facuta de fibronav galati? Vand barca OPEN 4CONSOLA + motor CP (16-11-2016), 12EUR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare