joi, 31 august 2017

Cat consuma un televizor

Unul de cm consuma undeva intre 65-120W aproximativ, cele mai vechi consumau . TV - consum W in stand-bypostăriMai 2013Cât consuma un tv CRT de CM Vs. Mai 2012Cat curent consumapostărifeb.

Consum curent electricpostăriIun 2007Mai multe rezultate de la forum. Cat consuma un televizor led - Case practicecasepractice. Aflati in acest articol cat consuma un televizor le ultima tehnologie care economiseste bani si are grija si de ochii nostri.


V-ati intrebat vreodata cat consuma REAL aparatele electronice si. Cat consuma frigiderul, masina de spalat sau televizorul si care sunt cei mai mari consumatori de energie din apartament. Ponturi ca să consumi cât mai puţină energie electrică. In ţările dezvoltate aproape toată lumea are un televizor, numai în SUA.


Aşadar, dacă vrei să fii cat mai econom, informează-te în privinţa . Dispozitivele smart sunt atat de destepte incat consuma curent si atunci cand nu le folosim. Dat fiind ca romanii se uita in medie ore si jumatate la televizor in fiecare zi, inseamna . Atat plasmele cat si LCD TV-urile au o durata de viata de peste 50. Aici lucrurile sunt destul de simple: plasmele consuma cam de doua ori mai . Le-am spus ca, dupa parerea mea, Tv-ul consuma cat becuri aprinse in acelasi timp insa nu vor sa ma creada; ma cred mucos si stiu ei mai . Ba chiar am gasit si un LED care consuma aproape 14W! Tu iti dai seama cat consum se pierde pe an cand raportezi un tv de 200W la unul . Ce diferenta de consum de curent este intre un Tv marca DELTON model. Dar intra intr-un joc cu o grafica cat de cat si vezi acolo consumul.


Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel. O plasma p42gam facut teste si are un consum intre 80-120W in . In aceste conditii, televizoarele consuma mai mult, polueaza mai mult si. TV care inseala testele si ca va investiga acuzatiile. Stiai ca majoritatea televizoarelor LCD si plasma au un consum de energie mai mic in.


Dimensiunea TV-ului influenteaza consumul. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat creste si consumul de energie electrica. Spre surprinderea mea un frigider consumă destul de puțin curent electric când funcționează. Am măsurat și am aflat căfrigiderul meu vechi . Wh, iar restul de bani ți-ar acoperi rata. Vorbim aici în principal de televizor și monitorul de computer,.


Un televizor care functioneaza trei ore zilnic, iar restul de de ore ramane in modul stand-by consuma aproximativ din energie. Distanţa dintre televizor şi privitor trebuie să fie în acest caz de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare