joi, 24 august 2017

Nuante de crem

Stacojiu, #96001 15 2 10 8 4 350°, 1,. Crem, #FDF1B 25 24 18 2 50°, ,. Si cum sa creezi aceasta atmosfera altfel decat cu nuante delicate de bej, crem si accente de culoarea migdalei?

Tot pentru anul 20putem folosi cu încredere o nuanţă neutră cum ar fi Vanilla Crem. Vanilla Crem este a doua nuanţă pastel ce revine în forţă în urmatorul an, . Alege, în schimb, nuanţe calde şi deschise cum ar fi ivory, crem, gri deschis. Alături de clasicul alb nu asortezi chiar orice.

Când ți-e teamă să încerci culori mai îndrăznețe pentru casa ta, îți dau un sfat: mergi pe o rețetă sigură. Raspuns : Puteti folosi orice culoare calda (nuante de crem si caramiziu, rosu, portocaliu) sau alte culori, daca se potrivesc cu alte obiecte din camera. Tone (nuanţă neutră) se obţine adăugând în culoarea cheie gri (alb+negru). Maro deschis: galben pal, alb crem, albastru, verde, violet, roşu.


Gri ca si culoare de baza, se combina excelent cu nuantele capricioase. Maro se combina cu albastru deschis, crem, roz, galben, verde, bej. Am extras din urmatoarele interioare nuantele neutre de taupe, bej , crem , care m-au cucerit si m-au convins sa revin la sentimente mai bune . Pentru spațiile mari, poți alege și culori mai închise, combinația de perdea simplă fină crem și .

Galben pal: fuchsia, gri, maro, nuanţe de roşu, maro gălbui, albastru, violet. Generator culori si nuante lavabila - var, despre cum coloram lavabila. Nu inchei inainte sa spun ca, culoarea crem merge combinata cu putin . Foloseste albul ivoriu sau albul crem , cel pamantiu sau spre bej.


Adica acele nuante foarte deschise ale culorilor pastelate care par aproape . Draperii in Nuante de Crem si Dungi Verticale online sau in showroom. Draperii de inalta calitate cu un pret avantajos. Desi albul si maroul sunt perechea potrivita, exista si alte nuante subtile, precum crem, culori pastelate precum rozul, portocaliul etc care pot sa . Cuvertura de pat eleganta in nuante de crem si negru este o piesa clasica in doua nuante ce se completeaza perfect cu orice dormitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare