vineri, 25 august 2017

Densitate motorina

Cat are un metru cub de motorina, daca densitatea este de 0. Ia- o densitate de motorină egală cu circa kg pe litru. O primă metodă de calcul a indicelui cetanic se baza pe densitatea combustibilului la °C și pe.

Determinarea stocului de carburant (benzină, motorină) se face,. Densitatea se măsoară la o temperatură definită (t° C) care, pentru ţara . Cu ajutorul acestui covertor poti efectua diferite conversii ale densitatii. Transformari intre sistemul international de unitati (SI), . Pentru transformarea în litri se vor utiliza următoarele densităţi de calcul: . Densitatea (sau mai exact densitatea de masă, numită și masă specifică) este o mărime fizică folosită pentru descrierea materialelor și definită ca masa .

La începutul lui 201 acciza la motorină va înregistra o creştere de în Euro,. Determinarea stocului curent se face prin calcule derivate, plecând de la măsurarea volumului şi a densităţii lichidului din depozit (rezervoare), precizia . Un litru este volumul ocupat de kg de apa la temperatura de densitate maxima (cca °C) si presiune atmosferica standard (7mmHg). Cum adica motorina in vacuum si motorina in aer?


Daca stii volumul si densitatea calculezi masa, aplici o inmultire cu acceleratia . Densitatea motorinei o fi mai mica decat a apei,dar formula de calcul tine cont si de temperatura! Se urmăreşte ca noile tipuri de combustibili să aibă proprietăţi fizico-chimice asemănătoare motorinei. Viscozitatea cinematică şi densitatea carburanţilor sunt. Densitatea (de masă) a unui corp omogen se definieşte prin raportul: δ= m V. Universitatea POLITEHNICA Bucuresti, Rectorat, sala .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare