joi, 31 august 2017

Scule de indreptat tabla fara vopsire

Descriere: Aparat pentru sudura in puncte cu spotter aparat de tras tabla 80Amp. Descriere:Trusa cu scule speciale pentru indreptat lovituri fara a deteriora vopseaua. Indoituri, reparatii fara vopsire pentru.

Trusă pentru îndreptat caroserie, Telwin 802660. Trusă pentru reparat caroserie, pentru repararea loviturilor ușoare fără a deteriora. Clește pentru fasonat și găurit tablă(5mm), grosimea tablei 1mm lungimea totală 290mm.


PDR Romania Bucuresti, Indreptare tabla infundata fara vopsire, Reparatii Grindina.

FastAutoDeal a investit atat in achizitionarea de scule si echipamente . Aparat de Indreptat-Tabla-Caroserie Auto-GYS-Gyspot 2700. Kit indreptat lovituri usoare fara revopsire. Kit inox leviere indreptare fara vopsire PDR. Scule tinichigerie pentru service-uri auto.


Aparat de tinichigerie pentru indreptat tablă Spotter 920 SLY6414. Cap uscatort pentru vopsea pe baza de apa. Masurat Grosime Vopsea DIGITAL IronMetal - ZIMBER TOOLS 5lei. Vânzător Gold Ciocan cu forma striata pentru indreptat tabla - un capat cu forma striata .

Trusa cu scule speciale pentru indreptat lovituri fara a deteriora vopseaua. Dorn din plastic pentru indreptat lovituri tabla caroserii fara revopsire. PDR este o colecţie de tehnici pentru îndepărtarea îndoiturilor fără vopsire. Extractor si Indreptat Tabla cu Ciocan de Forta 11. Indreptare tabla, scoatere denivelari fara a afecta vopseaua.


Poate ma ajuta cineva din iasi cu o scula de indreptat (vreau doar sa il indrept cat de cat nu am pretentii). Indreptarea avariilor usoare ale caroseriei fara vopsire. Dorn din plastic pentru indreptat lovituri tabla caroserii fara revopsire - ZR-36DRP . Dispozitiv cu vacuum pentru indreptat tabla caroseriei, cu ventuze - Ø. Maşini lovite de grindină sau în parcare, reparate fără chit şi revopsire.


Născut dintr-o greşeală, în urma unei încercări accidentale de îndreptare a tablei unei portiere,. Investiţia totală în scule a fost de aproximativ la 4. Ventuzele sunt lipite cu un adeziv special care nu afecteaza tabla . Initial, am inceput cu indreptatul fara vopsire cu ajutorul unor tije metalice, speciale, cu ajutorul carora imboldeam tabla din interior spre exterior, fara a afecta lacul si vopseaua,. Ulterior, ne-am initiat in indreptarea cu ventuze, o noua tehnologie. Dent Repair ) Thinichigerie fara revopsire cu ajutorul sculelor si accesoriilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare