joi, 10 august 2017

Evantai personalizat

Evantai de nunta personalizat Evantai din lemn, cu hartie alba, personalizat cu fundita si biletel. Evantai Kerry din plastic transparent si maner colorat. Evantai Digibreeze ce poate fi personalizat cu grafica dumneavoastra pe toata suprafata.

Evantaie promotionale: materiale promotionale personalizate la evenimente în aer liber, aparențe promotionale, nunti. Un evantai personalizat se pliază perfect cu perioada însorită în care ne aflăm. Cu toții ne dorim, ca într-o zi toridă, o briză de aer care să ne . Descopera oferta de Evantaie promoționale din site.

Un cadou binevenit pentru serile de vara. Evantaiul este personalizat atat cu numele mirilor si data nuntii, prin gravura laser, cat si prin culorile alese pentru . Personalizează-ți un evantai foto cu fotografiile tale și folosește-l ca invitație, anunț privind nașterea unui bebeluș sau pur și simplu ca amintire, . Marturie nunta - Evantai din lemn, personalizat cu eticheta cu numele mirilor si o gargarita. Marturie evantai din lemn, cu fundita si eticheta personalizata Mărește. Evantai, design unic, hartie laminata, maner din plastic. Calculeaza pretul produsului cu personalizare.


Kerry-Evantai din material plastic transparent. Personalizarea se poate realiza prin tampografie si print UV.

Terranita Impex : Evantai din plastic; Cod:AP731531-01. Ideal pentru spectacolele lungi,acest evantai are suprafață mată și transparentă. Personalizare parfum Martie - Evantai 8. Trimite-ne ideea ta, noi o punem în practică.


Personalizare parfum Martie - Evantai Inimi. Alege parfumul, capacul sticlei dorite și transmite-ne alte informații ce ne pot ajuta în realizarea parfumului . Marturie botez sau nunta, evantai personalizat. Evantaie personalizate pentru nunta, marturii, botez. Evantaie din lemn, se pot folosi ca decor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare