luni, 14 august 2017

Daimon club meniu nunta

Paseste in locul unde povestea ta devine realitate. Inconjurat de natura, desprins parca din poveste, Daimon Club, este situat in centrul Capitalei, oferind . Fie ca este vorba de un eveniment privat ,precum o nunta sau un botez, fie ca este vorba de un eveniment corporate, Daimon Events este locul unde eleganta, .

Pentru mai multe detalii sau pentru meniuri personalizate, va rugam sa ne contactati. Daimon Club este un restaurant de nunta cu specific mediteranean ce va asteapta cu un meniu de nunta special. Polivalenta, precum si cele mai variate si elegante meniuri de bauturi si mancare pentru invitatii dumneavoastra.


Daimon Club, Restaurant Evenimente, Organizari Nunti, Sector.

Am fost la el (e drept, nu la nunta) si mi s-a parut super amplasat,. Daimon Trattoria va poate fi alaturi pentru evenimente importante din viata, fiind locatie ideala pentru petreceri private: nunti, botezuri, mese festive, dar si pentru . Andive cu crema fina de branza si prosciutto crudo; Choux cu pasta de ton si anchoise; Rulada de peste cu brocoli si morcov . Pentru mai multe informatii, cere o oferta de nunta sau mergi personal la Club Daimon ca sa comanzi un meniu personalizat ce se pliaza perfect pe bugetul tau.

Semi-finalele Campionatului European de fotbal se văd cel mai bine la Daimon Trattoria! Hai alături de noi pe terasă și ne vom bucura de seri de vară petrecute . Verighete, Rochii de mireasa, Obiceiuri de nunta. Cunoastem Clubul Daimon de mai bine de trei ani, timp in care am fost si la piscina lor, si la sala de fitness dar mai ales la restaurantul lor.


Filmare nunta bucuresti Cameraman Ghita Marin la. La Gondola Events va ofera pachete all inclusive : basic, gol diamond si . Restaurant Daimon ClubÎn Restaurante Nunti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare