joi, 17 august 2017

Ziua nationala a turciei

Astăzi se împlinesc de ani de la proclamarea Republicii Turcia. Turcia este o republică democratică, laică, constituțională al cărei sistem. Verile sunt fierbinți și uscate, cu temp.

Doi ani mai târziu, echipa națională a Turciei a terminat pe locul în turneul . ZIUA NATIONALA A ROMANIEI LA ANKARA -Ambasadorul României, ministrul pădurilor si lucrărilor hidrotehnice Veysel Eroğlu, doamna deputat Gulay Dalyan. Astăzi, Turcia îşi sărbătoreşte Ziua Naţională, care reprezintă Ziua proclamării Republicii (în 1923). Primele contacte româno-turce datează de .

Azi, OCTOMBRIE este ZIUA NATIONALA a TURCIEI! Cumhuriyet Bayrami este diferita de Zafer Bayrami = Ziua Victoriei – sarbatorita pe 30 . Soldatii romani comemorati la Vidin de Ziua Nationala a Bulgariei 2016. Republica Turcia îşi sărbătoreşte Ziua Naţională, în acest an marcându-se de ani de când ţara a fost . Pe octombrie, turcii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a Republicii Turcia.


La această dată, în urmă cu de ani, generalul Mustafa Kemal Atatürk . Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe Facebook cu ocazia Zilei Naţionale a Turciei. Oficialul a precizat că România are o relație specială . România are o relație specială și multe proiecte comune cu Turcia, principalul partener din afara UE al țării noastre, a precizat premierul .

Today, october is Turkey National Day. Ziua Nationala a Turciei va fi sarbatorita in cadrul Festivalului “ O ceașcă de ceai turcesc în prietenia dintre România și Turcia “, care va avea . Astazi, elevii nostri impreuna cu profesorii de limba turca si domnul director Mustafa Oz au sarbatorit cu mare bucurie, prin momente artistice, . Ca in fiecare an, in data de Octombrie 201 Scoala Spectrum aniverseaza Ziua Nationala a Turciei. Elevii de nationalitate turca au pregatit . Sâmbătă, chiar de Ziua naţională, darul Turciei a fost concertul intitulat „Refrene balcanice pe malurile Dunării”, organizat de Centrul Cultural . Etichete: Turcia, ziua nationala a Turciei, Tamer Atalay, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-Turcia.


Republica Turcia îşi sărbătoreşte ziua naţională, în acest an marcându-se de ani de . To see more from Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti on Facebook,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare